Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire az esély arra,hogyha egy vanilla, bdsm-et kerülő nővel jövök össze,akkor működhet a kapcsolat?
Domináns férfi vagyok (28), eddig csak szubmisszív barátnőim voltak (a legelső is az volt, de ott együtt ismertük meg ezt a világot).
Akik nekem tetszettek, és benne voltak olyan dolgokban, amit igényeltem azokról általában kiderült,hogy kicsit defektesek (trauma, stb) szóval hosszútávon egészséges kapcsolatot nehéz velük kialakítani.
Közületek van olyan,hogy az egyik felet érdekli a bdsm, a másikat nem, mégis működik a kapcsolat, megcsalás nélkül?
Jelenleg azt gondolom,hogyha nem kapnám meg otthon, amire vágyom, akkor szakítás lenne a vége, nem vagyok az a megcsalós fajta.
Tényleg csak érdeklődöm, akiktől eddig hallottam ilyen berkeken belül kivétel nélkül megcsalás lett a vége, hiába szerették egymást, ezeket a vágyakat sajnos ki kell elégíteni.
Nem működne, én már sokszor próbáltam, de mindig zátonyra futott, mert igénylem a BDSM-et.
De ne add fel a keresést, vannak egészséges lelkű szub nők. Nekem is voltak traumáim, de egy teljesen jól működő, egészséges kapcsolatban élek, ami teljesen jól működik.
N
Fagylalt nevek lehetnek!
Vanilla=Vanília
Punci=Puncs
:)
De BDSM fagyit még nem nyaltam! :)
Szerintem erre így távolról nem lehet válaszolni, hiszen nem tudjuk, mennyire igényled a bdsm-et.
Én dom férfi vagyok és hozzád hasonlóan az egyik barátnőmmel feldeztem fel ezt a dolgot magamban. Aztán lettek szub barátnőim, de volt pl. aki teljesen nem volt nyitott erre, mégis tök jól megvoltunk, mert mellette nem hiányzott a bdsm (aztán vele is vége lett, de nem emiatt).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!