Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Első randi után van szex?
Figyelt kérdés
Bele mennétek első randi után szexbe?
Tehát, ha előtte sokat beszéltetek messengeren és végül találkoztok az illetővel és ott mondjuk egy hosszú séta/beszélgetés után szimpátia esetén?
2022. máj. 8. 09:49
2/17 anonim válasza:
Ahhoz valami nagyon különleges pasi kell. De alapból nem fekszem le senkivel az első találkozón
3/17 anonim válasza:
Én személy szerint nem mennék bele
4/17 A kérdező kommentje:
Mi az oka? Csak kíváncsiságból.
2022. máj. 8. 09:56
5/17 anonim válasza:
Nincs szex. Nemhogy az első, de az első néhány alkalommal sem. Mert a szexuális kapcsolathoz az kell, hogy megkedveljem, megbízzak benne és el tudjam engedni magam mellette. Ehhez nem egy találkozás kell.
Nyilván vannak határozottabb nők, akiknek nincs gond az önbizalmukkal sem, nekik biztos, hogy gyorsabban megy, nekem nem.
7/17 anonim válasza:
Első randin volt szex! 6 éve együtt vagyunk!
8/17 anonim válasza:
Én se preferálom azt, hogy valakivel első randin a tárgyra térjünk, de egyszer volt már rá példa és nem bántam meg
9/17 anonim válasza:
Nekem nem működik ez, kell egy érzelmi háttér, kötődés. Ezért nem megyek bele egyéjszakásokba se.
10/17 A kérdező kommentje:
Ez egy jó dolog, amúgy csajok😀 komoly kapcsolat esetén csak, ilyen nőkkel jönnék össze😀
2022. máj. 8. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!