Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmondtam a fiúnak, hogy szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondtam a fiúnak, hogy szűz vagyok. Hogy nézzek így a szemébe?

Figyelt kérdés
Nem az első randin mondtam el, mert nem szoktam azzal kezdeni. Később nála voltunk és kihozta a helyzet. Vettem egy nagy levegőt és elmondtam, hogy nem voltam még senkivel. Ő tapasztalt, egy kicsit meglepődött, de utána nagyon megértő és kedves volt. Nem feküdtem le vele, mert még több időt szerettem volna vele tölteni. Nem volt erőszakos, biztonságban éreztem magam mellette, beszélgettünk. Mondtam neki, hogyha neki ez nem oké, mondja meg, elfogadom. Nem mondott rá semmit. Kedvesnek és türelmesnek tűnt. Miután haza mentem tőle, írt, hogy haza értem-e. Azóta nem hallottam felőle. 3 napja történt, és most nem tudom mi van. Mármint tudom, hogyha nem keres ennyi idő után, akkor veszett ügy, de nem akarom elhinni, hogy ennyi volt. Elég sebezhetőnek értem magam most, hogy ilyen bizalmas infót elmondtam, és mégcsak nem is mond utána semmit, hogy nem szeretné folytatni. Elég rosszul esik, mert amúgy tetszik. Azt fontolgatom, hogy ráírok és megkérdezem, hogy miújság, legalább így tiszta lesz. Ennyit megérdemlek, ha én őszinte voltam vele... Szerintetek ez jó ötlet? Mit tanácsoltok?

2022. ápr. 14. 20:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Simán járnák szűz lánnyal, nem gáz az, ha az és várni akar.
2022. ápr. 14. 20:20
 2/13 anonim ***** válasza:
7%

Jól tetted, hogy őszinte voltál :)

Lehet, hogy ő is megijedt picit, de nekem nem tűnik úgy, hogy meggondolta volna magát :)

2022. ápr. 14. 20:21
 3/13 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező, nagyon nem para a helyzet. (: Semmi rossz nem történt. A három napos aggodalmad sem reális. Simán lehet hogy csak nem írt, és nincs mögötte semmi. Nyugodtan írj rá, ha téged ez megnyugtat. :)

29/F

2022. ápr. 14. 20:26
 4/13 mantis religiosa ***** válasza:
65%
Ezelőtt milyen gyakorisággal írt? Közös ismerősöktől sincs semmi infó?
2022. ápr. 14. 20:29
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Az van, hogy ő csak dugni akart. Ezzel konkrétan azt közölted vele, hogy te nem fogsz vele lefeküdni jó ideig.
2022. ápr. 14. 20:34
 6/13 anonim ***** válasza:
81%

Sztem nem veszìtesz vele semmit, ha ràirsz, h "szia, hogy vagy?"

Ès nagyon jòl tetted h elmondtad!!

Én is ìgy tettem annò ès nem bánom, neked sem kell

Ha emiatt dob, akkor az őt minősíti

2022. ápr. 14. 20:53
 7/13 DanielC ***** válasza:
50%
Pedig a szüzesség nem betegség. Van aki örülne is, na meg azt is jelenti, hogy nagy valoszinüséggel nincs nemi betegséged.
2022. ápr. 14. 20:58
 8/13 anonim ***** válasza:
83%
Rájött hogy így ebből nem lesz könnyű punczi.
2022. ápr. 14. 21:32
 9/13 anonim ***** válasza:
86%
Felejtsd el.
2022. ápr. 14. 21:47
 10/13 anonim ***** válasza:
57%

Elég sok ilyen beszari alak van, aki nem mer véleményt nyilvánítani, szerintem hagyd a fenébe, ez őt minősíti. Csak punci volt szólni, hogy neki nem pálya szűz lánnyal kezdeni. Fogsz is még ilyen konfliktuskerülő szerencsétlennel találkozni az életben, bőven vannak.

Azt ne kérdezd, hogy mitől szarnak be, amikor személyesen nyugodtan kérdezel valamit, én se értem.

2022. ápr. 14. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!