Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok szerint milyen hamar lehet agybabujni egy randizgatas alkalmaval ?
Ez az ami mindenkinél más és más. Van aki nem sokat vacillál ha élvezni kell a jót és ha megvan a "match" (kémia) élőben akár egy-két (vagy az első) randi után is. Másnak meg erős bizalom kell hozzá és hetekig, hónapokig megy az ismerkedés, randizgatás mire "bármi" is történik.
Ne állíts fel semmilyen szabályt, udvarolj, próbáld a kegyeket elnyerni és majd látod mi az ábra az adott lánynál.
Őszinte leszek, és le is leszek pontozva, na de nem baj.
Én akkor fekszem le valakivel, ha már eléggé ismerem, szeretem, és ő is engem, és el tudnám képzelni, hogy vele éljem le az életemet, és ez kölcsönös.
Hogy miért? Szex után (főleg, ha jó), nagyon könnyen és erősen kötődöm a másikhoz, és nem akarom kitenni magam annak, hogy ilyen kötődést vágjon át a szakítás, mert pl emberileg nem illünk össze. Köszi, nem akarok pofára esni, egyszer elég volt ebből. Megismerem, megszeretem, megismer, megszeret, beszélgetünk magunkról, a jövőről, a terveinkről, stb, és ha teljes az idill és a szerelem és az egyetértés, akkor jöhet a szex. A kémia úgyis kiderül sokkal hamarább csókból, ölelésből és egyèb dolgokból, ezen már nem múlik semmi. 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!