Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ember valóban ki tudja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ember valóban ki tudja magát élni ?

Figyelt kérdés
Tehát van egy lány ismerősöm aki 26 éves. Évfolyamtársam volt általánosban. Most született gyereke olyan 1,5 éve. Az elmúlt 3-4 hónapban gyakorlatilag minden hétvégén offon van a csaj. Vedel meg szív és ráadásul rendre le is fekszik sok pasival ezeken a bulikon. Nem olyan régen derült ki ez az életmódja a palija számára akivel ez miatt elváltak. A csaj arra hivatkozik, hogy még nem élte ki magát és még szeretne szórakozni. Ezt a nem élte ki magát eléggé gyakran szokták mondani minden ilyesmi jellegű problémára . Nekem úgy tűnik , hogy bármi gond van ezt rá lehet sütni mint válasz. De ez valóban igaz ez a nem élte ki magát dolog vagy egyáltalán az ember kitudja magát élni ?
2022. máj. 8. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon sok mindentől függ: családi környezet, szülői minta, viszont az önismeret segít. Ha te tudod magadról, hogy titkon érdekelnek a vad, hedonista bulik, de elnyomod magadban, hogy megfelelj külső elvárásoknak, akkor egy idő után felőrlődsz. De az is lehet, hogy nem tudta a csaj pontosan, mit is keres egy férfiban, párkapcsolatban. Ezért kell ismerkedni, gondolkodni, nézelődni, hogy legyen tapasztalatod. De az is gyakori, ha valaki csalódik a rózsaszín anyaszerepben és atvált. Nekem is van kisfiam, anyának lenni kemény: felkelsz éjjel 25x, nincs időd magadra, smink nélkül, fáradtan, zsíros hajjal megutalod magad kicsit… de az is lehet, a csajszinak nincs segítsége és ez menekülés az anyaság elől, vagy neki se volt biztosan kötődő anyja.
2022. máj. 8. 09:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Hát abban igazad lehet, hogy Segítsége olyan értelemben nincsen, hogy a volt férje kamionozik külföldön 3 vagy 4 hetente van otthon egy hetet. A szülei meg 130km-re vannak tehát ő egyedül volt Pesten a gyerekkel. De olyan szempontból meg tudhatta volna, hogy a volt férje 2 éve ezt csinálja. Az anyjáról meg annyit, hogy regionális vezető egy állami cégnél tehát gondolom sokat dolgozott.

2022. máj. 8. 09:40
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Azért ez eléggé durva. Gondolom a kis gyerek is jó példát fog látni az anyjától. Soha nem értettem , hogy az ilyen nőnek minek gyerek.
2022. máj. 8. 09:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "nem éltem ki magam" egy nagyon gyenge kifogás szöveg . Magyarul annyit jelent hogy szeretnék minél több embertel szexelni.

Az ilyeneket messzire el kell kerülni ha valaki kapcsolatot szeretne. Ha dugni, akkor arra jó.

Ezzel az a baj hogy ha meggondolná magát, akkor már senki se fog benne bízni.

De ha nem akar soha megállapodni, akkor jó. De előbb utóbb ebbe bele fog magányosodni.

Amúgy ezek ek az embereknek valami baja van lelkileg, azt pótolják így.

2022. máj. 8. 09:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt hittem ha meglesz a 100 nő végre kezegethetek 1et, leragadhatok egynél. Most 109 nőnél járok azt még mindig farkalom őket sorjába.

24f

5x bajnok

2022. máj. 8. 10:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak nem Gyakorikérdések Zorrója. Nem írtál vissza tegnap arra ,hogy nem tudsz köszönni :D
2022. máj. 8. 10:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!