Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikortól illik újra ismerkedni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól illik újra ismerkedni?

Figyelt kérdés

Megözvegyültem eléggé fiatalon 1 hónapja, nő vagyok. Mindig azt beszéltük, hogy bármi is lesz, ne legyek egyedül, segít majd nekem, ne sírjak utána, ne zárkózzak el.

Nem tudom mennyire normális érzés, de én most így ilyen hirtelen, ilyen hamar máris erős szexuális és lelki vonzalmat érzek valaki iránt. Nem érzem helyesnek a dolgot, így nem is próbálkoztam, de valamiért nagyon szeretném megismerni és szeretkezni vele, újra azt érzem, mint mikor őt régen megtaláltam! Mit tennétek? Vágyom rá, de ez annyira gáz, borzalmas bűntudatom van! Nem tudom megtenni. Mégis mi van velem? Vagy ez ilyenkor normális, pótolni szeretné az agyam vagy mi lehet?

2022. máj. 7. 19:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A elhunyt helyében a Menyországot is Pokolnak élném meg, ha egy hónap után már pótolható lennék. Ha tényleg szerelem volt egyáltalán...
2022. máj. 7. 20:38
 12/20 anonim ***** válasza:
Dehogy volt szerelem. Akkor azt se tudná melyik világban van, nem fantáziálgatna több pasiról.
2022. máj. 7. 20:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Kamuszagot érzek.
2022. máj. 7. 20:44
 14/20 A kérdező kommentje:
Szerintetek én örülök ennek? 2 órája járkálok fel-alá reszketve. Mindenféle hülye gondolataim vannak! Eszembe jut, hogy megcsalt, aztán az apró boldog percek, aztán vágyom valakire akinek sírhatok de fel nem hívok senkit, nem tudok kimenni innen napok óta mert minden padon ültünk együtt, most meg még ez is!!! De jó, hogy írtatok, mert így legalább igazam van, hogy ezek nem normális érzések! Bemegyek pszichiátriára vagy nem tudom már.
2022. máj. 7. 20:49
 15/20 A kérdező kommentje:
Beszélek hozzá, reflexből kiraktam neki is a tányért, aztán órákig nem ettem úgy elsírtam magam! Nem tudja a barátom se hogy mi van, nem is találkoztunk, pedig biztos átölelne sírni, de nem tudom felhívni, mert akkor el kellene neki is újra mondani mi történt!
2022. máj. 7. 20:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha már most bűntudatod van a gondolattól, ne menj bele, látatlanban ezt tudom tanácsolni. A tett ezerszeresen fog gyötörni, mint a gondolat.
2022. máj. 7. 21:07
 17/20 anonim ***** válasza:
És ha nem személyesen hanem telefonon beszélgetnél egy vigasztaló valakivel?
2022. máj. 7. 21:13
 18/20 anonim ***** válasza:

A saját lelkiismereteddel te és egyedül te tudsz elszámolni saját magad felé.

Tanács: keress fel egy jó szakembert, segíteni tudnak a gyászfeldolgozásban is. Akár már néhány konzultáció is jelentős eredményeket hozhat.

2022. máj. 7. 22:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben jártam.

Volt egy barátnőm,aki minden előjel nélkül egy reggel nem ébredt fel...

Borzasztó volt.

Pszichiátrián is voltam,nem voltam képes feldolgozni,ami történt.

Kb ugyanezen gondolataim voltak akkor,mikor megismertem az azóta már feleségem jó három hónappal később.

Undorodtam magamtól és mégis...

Azt gondolom,hogy ha ilyen érzésed van,engedj neki. Tapasztalatom szerint a lelkifurdalás a kisebb rossz érzés.

Azóta sem felejtettem el a barátnőm,sokat álmodok is vele,pedig évekkel ezelőtt történt.Nem hiszem,hogy változni fog ez valaha.

Beszélgettünk mi is ilyesmiről és azt mondta,nem szeretné,ha egyedül lennék ilyen esetben.

És őszintén,ha én halok meg,én is jobban örülnék,ha nem szomorúnak látnám őt később.

Lépj bátran tovább,de ne felejtsd el őt.

Tudom,szörnyen hangzik,én is annak éreztem ezt a tanácsot annó.

De nem az.

2022. máj. 8. 06:18
 20/20 anonim ***** válasza:

Tudom,nem mostani kérdés,de ez helyzettől függ. Én ugyan nem a páromat vesztettem el,hanem valakit,aki az lehetett volna.Nagyon mélyen megviselt a halála,de nem voltunk együtt,rá három hónapra lett az életemben egy férfi,aki sokkal erősebb érzéseket kiváltott bennem,és mondhatni el is feledtette a történteket.Ilyenkor nem mind1,hogy magát az érzelmet akarod újra megélni csak,esetleg a hiányt akarod kitölteni,vagy tényleg nem volt hosszú kapcsolat,és az új esetleg tényleg erősebb érzéseket kivált benned.

Attól is függ ez,mennyire volt komoly,hosszú kapcsolat,mert nyilván más ha pár hónapos,mint mondjuk az 5 év.

Hogy alakult azóta az életed?

2024. ápr. 18. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!