Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikortól illik újra ismerkedni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól illik újra ismerkedni?

Figyelt kérdés

Megözvegyültem eléggé fiatalon 1 hónapja, nő vagyok. Mindig azt beszéltük, hogy bármi is lesz, ne legyek egyedül, segít majd nekem, ne sírjak utána, ne zárkózzak el.

Nem tudom mennyire normális érzés, de én most így ilyen hirtelen, ilyen hamar máris erős szexuális és lelki vonzalmat érzek valaki iránt. Nem érzem helyesnek a dolgot, így nem is próbálkoztam, de valamiért nagyon szeretném megismerni és szeretkezni vele, újra azt érzem, mint mikor őt régen megtaláltam! Mit tennétek? Vágyom rá, de ez annyira gáz, borzalmas bűntudatom van! Nem tudom megtenni. Mégis mi van velem? Vagy ez ilyenkor normális, pótolni szeretné az agyam vagy mi lehet?

2022. máj. 7. 19:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Pótolni szeretné az agyad ezt a hiányt. Nem érdemes ugyan azzal az emberrel foglalkozni, nem tudja kitolteni az űrt benned.

Ha úgyérzed fel vagy készülve ismerkedj. Nincs időhöz kötve.

2022. máj. 7. 19:57
 2/20 anonim ***** válasza:
79%

Régen faluhelyen egy év volt a gyászidőszak. Aki ezt nem tartotta, azt megszólták, a szájára vette a falu, a település!

Ma már más időket élünk! Ez persze nem jelenti azt, hogy már másnap és akárkivel vigasztald meg magad! Na és persze ne reklámozd!

2022. máj. 7. 20:02
 3/20 A kérdező kommentje:

Nem vígaszt vagy ugyanazt keresem, én nem is akarok még ide senkit, nem tartom helyesnek! Naponta van sírógörcsöm és alig tudom rendezni a mindennapokban, hogy egyek és igyak eleget. Nem tudom megmagyarázni. Már korábban is csinosnak tartottam mondjuk, de mostanában gondolok rá, hogy beszélhetnénk és az a fiatalkori titokzatos vonzódás fog el, hogy mi lenne ha. Én nem is ismerem, csak ő ismerte, én csak pár dolgot tudok róla. Külsőleg vonz és állítólag a társasága is jó, jó dumája van és rendes ember.

Szerintetek áthívjam mondjuk kajálni? Hátha elmúlik vagy hátha csak az kell hogy valakinek sírhassak, vagy ez rossz ötlet?

2022. máj. 7. 20:10
 4/20 anonim ***** válasza:

Ha ő is független akkor beszélgessetek! Aztán majd kiderül a folytatás!

Ilyen helyzetben sérülékeny az ember! Ezt sokan kihasználják! Próbálj meg észnél lenni, mert előfordulhat, hogy csak egy dugásra leszel jó!

2022. máj. 7. 20:18
 5/20 A kérdező kommentje:
Van mondjuk egy másik férfi barátom is, akivel soha semmi nem volt és nem lesz, viszont ha átölel a világ összes baja elillan! Valahogy a lelke olyan vagy valami egyedi bio rezgése van. Rohadtul hülyén hangzik, de másképp nem tudom leírni!! Sose éreztem ilyen nyugalmat, mint ami elfog vele! Lehet, hogy ennek a másik embernek is valami ilyesmi rejtett "képessége" lehet és én megérzem??
2022. máj. 7. 20:18
 6/20 anonim ***** válasza:

Nem egészen normális, hogy "erős szexuális vonzalmat" érezz valaki iránt ennyi idő után.

Én a pasi helyében nem tudnék mit kezdeni a helyzettel.

2022. máj. 7. 20:19
 7/20 anonim ***** válasza:
56%
Próbáld ki és megtudod, hogy jó ötletnek e tűnik az esetedben. Ezzel nem veszítes semmit sem.
2022. máj. 7. 20:20
 8/20 A kérdező kommentje:
Dugni biztos nem fogok még senkivel, nem engedem meg magamnak, hogy beszennyezzem az emlékét a hormonjaim miatt!
2022. máj. 7. 20:22
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
1 hónap az iszonyú kevés idő. Előbb el kellene gyászolni
2022. máj. 7. 20:22
 10/20 anonim ***** válasza:
Szerintem az se normális hogy több pasira is rá vagy kattanva.
2022. máj. 7. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!