Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne irigykedkek azokra a fiúkra, lányokra akik már évek óta szexelnek?
Figyelt kérdés
Én 23 éves fiú vagyok és eddig 5x tudtam csak szexelni. Mások ennyi idősen már 1-2 ezerszer csinálták kb. Kicsit irigy vagyok rájuk mert tök jó érzés, én meg sokat vagyok emiatt szomorú, ők nem tudják milyen rossz ha nem jön össze semmi.2022. máj. 7. 08:50
1/7 anonim válasza:
Kezd el dolgozni az önbizalmadon, próbálj meg nem otthon ülni és ismerkedni másokkal. Így neked is van lehetőséged. Nem irigykedni kell, hanem tenni. Ha pedig az a baj, hogy nem nézel ki tökéletesen, akkor főleg kezd el tenni valamit. Sportolj, figyelj az öltözködésedre, legyél ápolt (naponta fürdés, fodrász, arcszörzetet tarsad rendben, alul is legyen rendezett minden, körmök legyenek tiszták stb). Emellett a nők szeretik a vicces és az intelligens férfiakat is. Utóbbi pedig megint csak önszorgalommal érhető el. Olvass sokat. Röviden és tömören leírva így tudsz magadon segíteni. Sok sikert.
2/7 anonim válasza:
Esetleg keres te is egy nőt magadnak
3/7 anonim válasza:
Pasik mindig hisztiznek ezen, valószínű neked is épp ezért alakul így.
4/7 anonim válasza:
Pedig elhiheted, hogy pont nem az a normális szerintem ha olyan sokszor van nővel, meg szerintem amúgy sem számít annyira. Lehet valaki sok nő után is rossz az ágyban 🤷🏽♀️ Foglalkozz inkább csak magaddal és ne azzal hogy mások mit csinálnak 😊
6/7 anonim válasza:
Ne irígykedj hanem szexelj te is.
7/7 anonim válasza:
Neked is ugyan annyi esélyed van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!