Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori a valóságban a 18-19 centis farok?
Figyelt kérdés
Az alacsonyabb vagy a magasabb fiúknál gyakoribb ez a méret?2022. máj. 6. 22:49
1/13 anonim válasza:
Nem lehet így megmondani mert láttam már ekkorát egy majd 2 méteres srácon is meg egy alig 150 centis alacsonynövésű srácon is
2/13 anonim válasza:
Ritka. Én még nem láttam élőben.
3/13 anonim válasza:
Nem a magasság számít ebben a kérdésben, ez testi adottság.
A 150 centis pasinak simán lehetett azért is, mert mondjuk koraszülött volt, és inkubátorban is feküdt.
Van pár koraszülött ismerősöm, mindnek 17 feletti és vastag van🤷♂️
4/13 anonim válasza:
Barátomnak 18, a magassága meg 175 cm. Nem tudtam, hogy köze lehet a koraszülöttséghez, de ő is koraszülött.
5/13 anonim válasza:
Testmagassággal nem függ össze. Kis gugli, penis size intervall és találsz egy csomó diagrammot, táblázatot az eloszlásáról (normál eloszlása van egyébként a lakosságon belül), amiből le tudod olvasni az adott mérettel a férfiak hány %-a rendelkezik.
6/13 anonim válasza:
Itt a GyK-n az még kicsinek is számít 😅 A neten nagyon-nagyon gyakori, mert alapból minden fickó +2-3 cm-t tesz hozzá a méretéhez, szóval minden átlagméretű pasinak akkor lesz a bemondása 😅
7/13 anonim válasza:
Én már sokat láttam élőben. A sajátomat minden nap ;)
9/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem ritka. Nekem is akkora. De tényleg! 😄
10/13 anonim válasza:
Nekem 20, és a feleségem szerint ritka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!