Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, fantáziáltatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fantáziáltatok már gloryhole-ról?

Figyelt kérdés
A kérdésemmel főleg azokat célzom meg, akik hozzám hasonlóan nem szeretnének clubba menni, hanem inkább a privát gloryhole-t preferálnák. Én szeretnék csinálni, ha van rá igény. Privátban is kereshettek.

2022. máj. 6. 17:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen,fantáziáltam már róla.
2022. máj. 6. 17:45
 2/24 anonim ***** válasza:
65%

S ha klubba nem szeretnének lemenni ahol teljes biztonságban vannak akkor miből gondolod, hogy egy vadidegen, sosem látott pasi lakására felmennének?

S magadról ha egy klubba nincs "bátorságod" lemenni akkor egy élő randihoz meg lenne elég merszed és ott tényleg férfiként viselkedni?

2022. máj. 6. 17:47
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem eddig még nem
2022. máj. 6. 18:48
 4/24 A kérdező kommentje:
2. Téged ki kérdezett,ha még a kérdésre sem tudsz válaszolni?
2022. máj. 6. 19:07
 5/24 anonim ***** válasza:
85%
#4 neked segítek bro', arra világítva hogy ez így nem fog működni. Pláne itt privizve, hogy hey baby csinálok otthon gloryt a fürdőszoba ajtaján gyere már fel és sz.pjál le azon keresztül.
2022. máj. 6. 22:10
 6/24 A kérdező kommentje:
ki kerdezett?
2022. máj. 6. 22:28
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Te kérdezted, ugyanis ez a gyakorikerdesek.hu 😀
2022. máj. 7. 08:40
 8/24 anonim ***** válasza:
Van jelenkezo????
2022. máj. 7. 09:14
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Még a 80-as években vitt be az akkori barátom egy vasútállomáson olyan wc-be ahol én szophattam,ha átdugta valaki,miközben ő velem foglalkozott.Csak az első volt furcsa,aztán volt,hogy belopóztam egyedül is.Mindig is csak a farka érdekelt a férfiaknak és ott kiélhettem magam.Mióta megszűntek ezek a helyek,nem volt ilyen élményben részem.58/N
2022. máj. 7. 09:59
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
#9 vannak ilyen helyek, csak "intézményesítve" lettek, sőt külön erre specializálódott bár is van (Glory Café), azon túl az egyik swingerben, illetve majd' minden szexmoziban van glory kabin.
2022. máj. 7. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!