Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fantáziáltál már fiad haverjáról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fantáziáltál már fiad haverjáról?

Figyelt kérdés

Szóval ha te nő vagy, és csinosnak is gondolod magad, de mégsincs már sok éve kapcsolatod, szexuális életed, 50 évesen. Viszont a fiad haverja könnyű préda lenne. Akkor fantáziálnál róla, elképzelnéd vele a szexet? Esetleg masztizásnál rá gondolnál? Nincs semmiféle kontaktod más férfiakkal. Bele is mennél vele szexbe? Vagy csak megmaradna fantázia szinten? Vagy még a fantáziálást is tabunak gondolnád? És teljes mértékben kivernéd a fejedből hogy legyen köztetek valami szexuális viszony bármikor is?

Én vagyok a nő. 50/N fiam meg fele ennyi idős.

2022. márc. 23. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Báttya ez azért eléggé fájt.
2022. márc. 23. 17:16
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem gondolom,hogy 50 éves anyuka vagy. Mondom ezt, 50 éves ffi-ként.
2022. márc. 23. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Gondoltad, hogy ha nőnek adod ki magad és úgy teszed fel a kérdést, akkor több választ fogsz kapni mint reggel?
2022. márc. 23. 17:19
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Ez a fiú ide jár recskázni arra, amit válaszolnánk, ha hagynánk magunkat átejteni, de mi mindig elrontjuk az egészet... :)
2022. márc. 23. 17:33
 5/6 anonim ***** válasza:
44%
Kiscsákó' a tinifiúk - mint te - mindig könnyű préda mert a krumplit is megdugnák ha az nem gurulna el 😅 (nyugi mi is vontunk tinik, viszont nem írtunk ki legalább kamukérdéseket)
2022. márc. 23. 18:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Én fiatal koromban mindent megdugtam vola, amin lyuk van, és jó a segge. :)
2022. márc. 24. 00:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!