Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képzeled el az álom csoportos szexedet?
A leendő barátnőm és öt pasi velem együtt. Mivel van gangbang tapasztalatom, szerintem az 5 pasi az ideális. Nem kell sokat várni, de azért mindenből van elég. :) Lenne benne sok csók, orális szex, két farok egy szájban, popsnyalás a hölgy részéről is, illetve kettős behatolás, de az anális szexet nem feltétlenül erőltetném, ha a párom nem szereti, én is megvagyok nélküle.
Szájba élvezés lenne az utolsó cseppig lenyelve.
F
Érdekes olvasni, hogy mennyi különböző hozzászólás érkezett, de emellett milyen kultúrált válaszok.
Akkor most jövök én: Nekem férfiként a legnagyobb álmom, hogy egy egész hétvégét közösen tölthessek a feleségemmel és még 2-3 másik hölggyel. Így mindenkire jutna elég idő is. Párommal pedig a közös nagy vágyunk egy óriási szexparti (kb 30-40 férfi és 6-8 nő).
Kérdező, ha egyszer a nagy közös vágyatokat megvalósítanátok, én örömmel részt vennék.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!