Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy képzeled el az álom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képzeled el az álom csoportos szexedet?

Figyelt kérdés
Ha azt mondanák neked, hogy az álom csoportos szexedet megszervezik neked azokkal, akikkel akarod és sose derülne ki, akkor te hogy képzelnéd el? Hányan lennétek ott? Milyen lenne a nemek aránya? Mit próbálnátok ki szívesen benne?

2022. máj. 6. 11:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A leendő barátnőm és öt pasi velem együtt. Mivel van gangbang tapasztalatom, szerintem az 5 pasi az ideális. Nem kell sokat várni, de azért mindenből van elég. :) Lenne benne sok csók, orális szex, két farok egy szájban, popsnyalás a hölgy részéről is, illetve kettős behatolás, de az anális szexet nem feltétlenül erőltetném, ha a párom nem szereti, én is megvagyok nélküle.

Szájba élvezés lenne az utolsó cseppig lenyelve.

F

2022. máj. 6. 15:31
 12/14 A kérdező kommentje:

Érdekes olvasni, hogy mennyi különböző hozzászólás érkezett, de emellett milyen kultúrált válaszok.

Akkor most jövök én: Nekem férfiként a legnagyobb álmom, hogy egy egész hétvégét közösen tölthessek a feleségemmel és még 2-3 másik hölggyel. Így mindenkire jutna elég idő is. Párommal pedig a közös nagy vágyunk egy óriási szexparti (kb 30-40 férfi és 6-8 nő).

2022. máj. 6. 18:15
 13/14 anonim ***** válasza:
31%
Én és egy rakás biszex fiú.
2022. máj. 8. 13:50
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, ha egyszer a nagy közös vágyatokat megvalósítanátok, én örömmel részt vennék.

37F

2022. jún. 22. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!