Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a probléma nálam?F24
Figyelt kérdés
Egy ideje olyan álmaim vannak amik azt mutatják,hogy eléggé meg vagyok úgymond "sérülve" lelkileg így lány téren de most úgy érzem,hogy a mai már tisztán mutatja a problémámat.Annyi volt az egész,hogy voltunk páran vagyis konkrétan 4 lány,4 fiú.Minden srácnak jutott egy lány de a korábbi álmaimból kiindulva azt hittem,hogy nekem megint nem lesz aztán kiszúrt az egyik lány ami után fölém állt és várta azt amit egy fiúnak tenni kell erre én meg nem mertem odanézni és állandóan a nemet ismételgettem magamban majd a végén elrohantam onnan.Mielőtt valami troll vagy hasonló megszólalna most tisztázzuk,hogy meleg nem vagyok.2022. jan. 22. 09:22
1/3 anonim válasza:
Álomfejtést kérsz szexuális kategóriában?
Valószínünek tartom, hogy te magad is tudod a kérdésedre a választ
2/3 Senior Séf válasza:
Teljesen felesleges azon rugózni, ami az álmaidban történik. A való életre nincs hatással.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon nyilvánvaló. Az álmaink a magunkban elnyomott érzéseinket testesítik meg. Lehet, hogy azért nincs barátnőd, mert nem mersz kezdeményezni, azt pedig, hogy mitől félsz, neked kell tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!