Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Afganisztán a férfiak álom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Afganisztán a férfiak álom országa?

Figyelt kérdés
Sok esetben hallom azt hogy a nők azok akaratosak, öntörvényű, hisztisek, nem csak a férfiaknak élnek, hogy régen milyen jó volt hogy nem voltak ilyenek. Afganisztánba a mai napig nincs ilyen ott hogyha ilyet csinál egy nő azt meg kövezik lefejezik agyonlövik meg ilyen dolgok tehát a férfiaknak Afganisztán egy álom ország? Olyan szinten szeretnének élni?

2022. febr. 10. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Beteg vagy.
2022. febr. 10. 12:00
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
Jó kérdés. Szerintem sokan elfogdnák azt az életet. Minden csak másodlagos a beteg szex előtt.
2022. febr. 10. 12:09
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Igen, főleg a nem túl jómódú fiatal férfiakért, akiket a gazdag bárók szexmunkásnak tartanak (nézz utána).

Menj és próbáld ki.

2022. febr. 10. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:
37%

engem izgat a BDSM, szeretem ha a partner alárendelődik, de csak nekem!

amúgy meg milyen faxa, az asszony felemeli a hangját a zöldségesnél aztán lefejezik

az ám álom ország, a fegyverekről, robbantgatásokról ne is beszéljünk

2022. febr. 10. 12:30
 5/8 anonim ***** válasza:

4# Tessék:

[link]

Szerintem nem egy jó világ az. Persze, ha gazdag vagy, akkor mindenhol jó világ van.

2022. febr. 10. 13:20
 6/8 Cpt_Obviously ***** válasza:
43%
semmi pia semmi rövid rucis nő az utcán ? semmi jó nem lenne benne
2022. febr. 10. 15:08
 7/8 anonim ***** válasza:
6# Ha piát találnak nálad, akkor dutyi. Nem élet az.
2022. febr. 10. 15:18
 8/8 anonim ***** válasza:
43%

Pozitívum: Lehet több feleséged is.

Negatívum: Jellemzően nem te döntöd el, kik lesznek azok, hanem a szülők, rokonok rendezik el a házasságokat. A feleséged testét, arcát rendesen sokszor te magad is csak a házasságkötés után láthatod. A szexről nem beszélve, ami szintén nyilván csak utána lehetséges, és akkor derül ki, mennyire működik vele.

Szerintem nem jó üzlet.

2022. febr. 10. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!