Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragudott meg rám a szexpartnerem?
Sziasztok
Közel egy éve van egy szexpartnerem, nagyon jó barátok vagyunk amúgy is, rengeteget beszélünk, nevetünk, sírunk.
Mindig elmondjuk egymásnak ha randizunk valakivel, milyen volt stb, tényleg közeli barátok vagyunk, de romantikus értelemben egyikünk se tekint a másikra. Pont emiatt is volt két kisebb megszakítás amikor ő más nővel randizott (le is feküdtek) ezalatt nem is nagyon tartottuk a kapcsolatot mert a barátnőjét zavarta. Én ezt teljesen el tudtam fogadni, attól még szerettem a srácot barátilag, ha baj volt tanácsot adtam neki stb.
Most jön a csavar. Most én találtam egy srácot akivel randizok és úgy tűnik jól alakul a dolog. Ezt már az elején elmondtam a partneremnek, hogy akkor most ez van, neki is közben volt egy csaj akit el szeretett volna hívni régóta randira így nem is volt ebből baj.
Viszont mióta elmondtam neki hogy lefeküdtem a férfival akivel randizok teljesen más lett a barátságunk, úgy látom nagyon megviseli ez a dolog. Közben meg ő sem szerelmes belém, ezt mindig nagyon szigorúan kezeltük, hogy ha valaki többet érezne akkor arról beszéljünk idejében.
Így nem értem miért, de teljesen magára vette ezt, hogy én mással vagyok jelenleg, és most én is nagyon félek, hogy elveszítem mint barátot meg embert, holott nem volt célom megbántani egyáltalán .
Nem jogos, de ez van, három oka lehet
1) Teljesen mást gondol, érez belül mint amit kifelé kommunikál.
2) Neked most lesz partnered, neki meg nem.
3) Vannak pasik akik úgy vannak vele nekik aztán 20 nőjük lehet, de a szeretőiknek egy se legyen mert irgumburgum.
Ezzel együtt te jól jártál el, letisztáztátok, megbeszéltétek. Gyerekes hisztivel meg nem tudsz mit kezdeni. Ezt neki kellene lezongoráznia a fejében.
Elveszíteni barátként el fogod... mert vagy arról szól az életed hogy dugtok amikor neki ép' nincs senkije (ha meg lesz nője akkor úgyis gyengülni fog a kontakt), vagy élsz és lesz neked is "valós" kapcsolatod. A szexpartnered nem tudja kellően éretten kezelni ezt a szitut.
1) Biztos hogy megHARAGUDOTT?
2) Ha igen, akkor a FENTIEK ALAPJÁN valóban váratlan és érthetetlen a reakciója
#1 teljesen egyet értek
#7 nem feltétlen sérül valaki, ha normálisan felnőtt módjára kezelik a dolgot, mindenki tudja, hogy egy ilyen kapcsolat nem tart örökké, el kell fogadni
Eddig az elmúlt kb egy évben egy teljesen normális egyensúlyt tudtunk tartani, azért lep meg ez az egész.
Illetve az, hogy bármikor kitancol az erős túlzás, nem csak szexelni járunk össze hanem mindenféle más programokra is akár közös baráti társasággal mentünk. Szóval itt korant se arról van szó, hogy valaki kötélen rantgatja a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!