Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró srác miért tesz ilyet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró srác miért tesz ilyet ha heteró?

Figyelt kérdés

Szóval egy haverom mesélte, hogy náluk a focicsapatban szokás volt, hogy ha vki miatt buktak egy meccset akkor néha volt olyan hogy annak be kellett kapnia a farkát a csapatból valakinek. Mindig másnak.

Őszintén ez miért jó? Értem, hogy megalázó, de mi értelme? Miért csinál ilyet egy heteró?

2022. máj. 5. 15:51
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Mert így is dominánsabb a többinél.
2022. máj. 5. 15:53
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Ez így ahogy leírtad szerintem nemi erőszak. Szexuális beállítottságtól függetlenül.
2022. máj. 5. 17:11
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
hat én mindig elbuknám a meccset :DDDDD
2022. máj. 5. 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Csordaszellem stb... én fiú sukiba jártam 40 fiú az osztályban, szopkodták egymásteg verték, stb. Full heterók ma már feleség, gyerek stb. Nem értettem én sem én ezekből kimaradtam. Sőt koleszba átkérettem magam egy másik sráchoz aki hozzám hasonlóan gondolkodott és nem akarta szopogatni, veregetni másik fiúnak.
2022. máj. 12. 13:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem hetero. Ha ezt megteszi, onnantól kezdve vagy homo, vagy bi, de nem hetero már.
2022. máj. 28. 17:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki ezt kitalálta biztos b*** meg aki hagyja magát szopni, az is
2022. máj. 28. 18:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nálunk is szinte csak fiúk boltak suliban, mégsem buzultunk. Mert mi tényleg heterók voltunk, nem annak álcázott b#zik.
2022. jún. 5. 09:39
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Vagy csak téged kihagytak 7-es mert nem voltál jó. Dagi voltál, lúzer vagy akármi.
2022. jún. 5. 11:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ez a magyarázat, biztos nem az hogy a heterók nem b#zik.
2022. jún. 5. 11:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Jobb is hogy kihagyták, aki férfi létére f@szt szop az nem normális
2022. jún. 5. 18:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!