Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek mi a véleménye a hajféti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye a hajfétisről?

Figyelt kérdés

Kinek van esetleg ilyen dolga hajak iránt, kinek miben nyílvánul meg és kik szerint fura?

Én például a hosszú hajakat szeretem és játszani vele, megmosni meg ilyenek.

ma 12:24
A kérdező szavazást indított:
Hosszúhaj
Félhosszú haj
Bob haj
Buzzcut
Kopasz
8 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
Én csak szagolgatni szeretem a hajakat de nem mindegyiket csak a sima egyenes selymes szagolnivaloan puha szörme hajakat
ma 12:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Puha egyenes haj a legszexibb. Simogatni, szagolni, húzni és ha tehetem raelvezni
ma 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Buzzcut?
ma 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Imádom a barátnőm hosszú haját, de nem szexuális értelemben. Sőt belegondolva, sajnálnék ráélvezni, mert utána milyen nehéz lehet kimosni… Pedig szoktam mindenfele, engedi is, de hajra nem.
ma 13:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Volt dolgom ilyen pasival. Senki bajom nem lett volna dologgal ha feláll neki és tud szexelni.
ma 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok, és nőkkel kapcsolatos a válaszom.

A kopaszt jelöltem be, mert számomra az a non plus ultra. De a rövid frizurák is mind nagyon izgatnak, buzzcut-tól az állig érő bob viseletig, bármi ami belefér :) Emellett hossztól függetlenül a felnyírt és színes hajak is nagyon bejönnek. Meg egyáltalán, amikor azt látom, hogy vágják egy nő haját, az is beindít.

ma 13:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Szép hosszú egyenes barna hajat szeretem simogatni, fxszom köré tekerni, stb
ma 13:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!