Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk,ferfiak! Kivel jobb szexelni, azzal a lannyal akibe szerelmesek vagytok vagy igazabol mindegy csak kulsore megfelelo legyen?
Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 07:34
11/15 anonim válasza:
Nem mondom meg hány partnerem volt, milyen kalandokban vettem részt - de szeretkezni a legjobb! Izgalmas egy orgia, egy BDSM szeánsz, de együtt lenni azzal akit szeretsz annál nincs jobb.
12/15 anonim válasza:
Úgy tűnik, én leszek az első, aki nem fog egyértelműen a szerelmes szexre szavazni, bár magam sem tudom, pontosan hogy érzek a témával kapcsolatban. A szerelem az szerelem, a szex az szex. Valamikor persze hatalmas élményt ad, hogy szerelemből szexelünk, de nem tagadom, engem sokszor az indít be, ha a szex a testről és ösztönökről szól. A szerelmes érzések inkább motiválnak egy romantikus összebújós filmnézésre, mint egy vadító szexre.
13/15 anonim válasza:
Szóval a szerelem nem annyira sarkall szexre, fordítva viszont nagyon igaz: jó szex után nagyon szerelmesnek érzem magam.
14/15 anonim válasza:
engem az zavar a szerelemnélküli szexszel, hogy baromira nem érdekel, hogy a másiknak jó?, élvezi?, fogunk még találkozni? 100% arról szól, hogy én élvezkedjek. És én utálok önző lenni, szóval nekem ez nem kell.
15/15 anonim válasza:
Azzal a legjobb akit szeretek, de ha bena a lany akkor gyorsan kiszeretek belole :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!