Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt köztetek olyan akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt köztetek olyan akit akár fiatalabb korában vagy bármikor csaj azzal hálált meg valami jó tettet vagy segítséget hogy leszopott titeket vagy esetleg több is volt?

Figyelt kérdés

#szex #orális szex #Meghálalás
2022. máj. 4. 23:50
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
76%
Ez maximum csak a nőnek helytelen vagy elítélendő.
2022. júl. 21. 15:08
 32/42 anonim ***** válasza:
78%

25

Ha a nőnek megalázó, akkor miért krválkodik?

2022. júl. 21. 15:09
 33/42 Ujjazgatós Farkas ***** válasza:
91%

15 éves koromban az egyik barátnőm (aki szintén 15 volt) elkezdte nekem, hogy ha veszek neki mogyoróscsokit akkor leszop...

Komolyan gondolta...

Egy tábla mogyoróscsokiért?!

2022. aug. 4. 09:26
 34/42 NTBS ***** válasza:
92%
Igen előfordult. Szép emlék.
2022. aug. 4. 17:49
 35/42 anonim ***** válasza:
95%
Persze. Hazavittem a buliból és úgy leszopott, mint még senki.
2022. szept. 9. 13:11
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Igen szerencsere eleg sokszor:)
2022. nov. 29. 17:14
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Volt egyszer fősulin, hogy korrepetált egy srác, és pár alkalom után rámnyomult. Szex lett a vége és kb 2 hónapig szexért segített.

Nagyon bejött, folytattam volna ha ő is...

2022. dec. 19. 23:45
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Minden hétvégén kb 2 éven keresztül, én vittem haza a kozepsulis kolibol kocsival egy falubeli lányt, hogy ne kelljen vonatoznia, átszállni a nagy bőrönddel. A szüleitől kapott útiköltséget meg eldorbézolhatta így 😅(50 km, én naponta ingazok a munkám miatt arra) Cserébe ő úgy leszopott minden alkalommal, hogy majd elájultam 😅 kiszívta az utolsó aprócska cseppig mind. Szívesen meg is dugtam volna úgy istenesen, de azt sajnos sosem hagyta. Azt mondta ahhoz túl öreg vagyok 🤣🤣 pedig alig pár évvel múltam akkor 30
2022. dec. 28. 15:37
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
A volt feleségem. Elromlott a mosogatógépe, kérlelt h csináljam meg, beadtam a derekam, pedig először nem akartam. Felmentem, megcsináltam neki. Hálából leszopott.
2023. júl. 25. 10:08
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemen segítettem egy csajnak felkészülni a szigorlatra aztán megkérdezte mennyit kérek ezért cserébe. Poénból megmondtam neki, hogy szopjon. Nem gondoltam komolyan meg alapból se kértem volna semmit. És ő tényleg leszopott :D
2023. aug. 4. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!