Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt köztetek olyan akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt köztetek olyan akit akár fiatalabb korában vagy bármikor csaj azzal hálált meg valami jó tettet vagy segítséget hogy leszopott titeket vagy esetleg több is volt?

Figyelt kérdés

#szex #orális szex #Meghálalás
2022. máj. 4. 23:50
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
69%

"Attól, hogy ez nekem jó volt, a jelenség egyltalán nem az"

Tehát részt vettél egy rossz jelenségben. Nyilván nagyon nehéz lehetett neked. Gondolom, a nők kényszerítettek, az nem volt benne a pakliban, hogy udvariasan elhárítsd, tudván, hogy ez nem helyes, ha már egyszer belátod, hogy a jelenség rossz, ugye?

Nem az zavar minket, hogy neked jó volt, hanem a képmutatásod. Vagy írd azt, hogy "nekem jó volt, és szarok rá, hogy ki mit gondol erről", vagy, ha szerinted nem helyes, akkor ne csináld, vagy ha mégis, akkor legalább ne írd le ide. Azt elhinném, hogy bánod, hogy egyszer megtörtént, de ha 10-12 alkalommal történt, akkor te azt baromira nem bánod valójában. Akkor viszont ne papolj arról, hogy a "jelenség rossz", mert részt veszel ennek a jelenségnek a fenntartásában.

2022. máj. 5. 09:15
 12/42 anonim ***** válasza:
19%

#10!

Nem maradt még valami szerelni vagy csinálni való? Mindent IS megszerelek ;)

2022. máj. 5. 09:30
 13/42 anonim ***** válasza:
93%
Nekem volt egy csoporttársam, akit korrepetáltam, és mivel tetszettünk is egymásnak, tanulás után volt szex is.
2022. máj. 5. 09:32
 14/42 anonim ***** válasza:
63%

11: látom még mindig nem érted. Vagy talán vitatod, hogy a jelenség rossz? Szerinted rendben van, hogy ez ennyire gyakori?

És nem értem miért képmutatás a tények leírása.

Tény: létező jelenség. Tény: nem jó, hogy ez így van. Tény: részt vettem benne. Tény: tudom, hogy helytelen. Nem is állítottam, hogy nem az. Tény: attól, hogy valami nem helyes, de én részt veszek benne, nem vagyok képmutató. Akkor lennék az, ha a) azt mondanám, ez így helyes, rendben van, b) azt mondanám, ez rossz, és fúj, és mindenki szemét, és sosem csinálnék ilyet - miközben igen.

Én őszinte voltam, nem képmutató. Ja, hogy egyébként elítélhető amit tettem? Igen. Legalább nem hazudozom, mint sok erkölcscsősz, aki bort iszik és vizet prédikál.

2022. máj. 5. 09:46
 15/42 anonim ***** válasza:
36%

Nem hazudozol, csak nem hisszük el neked, hogy te ezt helytelennek tartod. Te mit szólnál, ha a barátnőd rendszeresen megcsalna, és azzal védekezne, hogy széttárja a kezét és azt mondaná, hogy "helytelen, amit csinálok!". Oké. Akkor miért csinálod tovább? Az számít, amit teszel, nem az, amit gondolsz róla.

"Tény: attól, hogy valami nem helyes, de én részt veszek benne, nem vagyok képmutató. Akkor lennék az, ha a) azt mondanám, ez így helyes, rendben van, b) azt mondanám, ez rossz, és fúj, és mindenki szemét, és sosem csinálnék ilyet - miközben igen."

Hát, pedig ezt teszed. Mindenki, aki erkölcsi vagy jogi értelemben vett bűnt követ el, az vagy mentegeti magát, vagy tagadja, senki nem úgy gondol magára, hogy "én rossz ember vagyok", mert azzal nem lehet együtt élni. A maffiózók is csak "védelmi pénzt" szednek a "te érdekedben", Putyin se azért támadta meg Ukrajnát, mert egy hatalommániás, amorális, paranoid, agresszív g*ci, hanem ő csak védi az orosz kisebbségeket meg nácítlanítja Ukrajnát. Te se azért szopatod le magad az alárendelt helyzetben levő nőkkel, mert neked ez olyan jó, hanem hát ilyen a rendszer, mit tehetsz te róla, ha nem téged, akkor majd leszopnak mást, meg amúgy is, esendő ember vagy. Te annyira szeretnél ezen változtatni, de hát a rendszer. Mint a németek, amikor azzal érveltek, hogy az egész embertelenségnek a háború az oka. És a háborút kik okozták? :)

Nekem nem baj amúgy, hogy leszopatod magad a gyakornokokkal, csak legalább itt ne hülyíts minket és főleg magadat azzal, hogy te ezt annyira elítéled. F*szt ítéled te el. Ha elítélnéd, nem csinálnád. Ha elítéled és csinálod, akkor képmutató vagy. Ha csak mondod, hogy elítéled, de valójában nem érdekel, akkor meg hazudsz. Rajtad áll, hogy mit csinálsz, van választásod. Az ember mindig dönt afelől, hogy a maga érdekeit nézi, vagy a jó erkölcsöt, ha a kettő ütközik. Te a sajátod mellett döntöttél. Nem baj, csak ne ne gyere az önfelmentő dumával, hanem állj bele, ha már megtetted. Te sorozatosan visszaélsz a hatalmi helyzeteddel, nincs ezen mit szépíteni. Ettől nem fogsz a pokolban égni, csomóan megteszik, meg vannak ennél nagyobb bűnök is. A nők is részesei ennek.

2022. máj. 5. 10:44
 16/42 anonim ***** válasza:
1%

15: csak óvatosan az erkölcsi magasságokkal, mert nagyot lehet esni... :D

Össze-vissza beszélsz, magad cáfolod, és irreleváns dolgokat keversz a szösszenetedbe, komoly csúsztatásokkal.

"Hát, pedig ezt teszed. Mindenki, aki erkölcsi vagy jogi értelemben vett bűnt követ el, az vagy mentegeti magát, vagy tagadja" - nem mentegettem magam és nem tagadtam. Ellenkezőleg. Érdekes módon egy általam leírt tényt sem sikerült cáfolnod. Ezt sem, mert nem tudsz idézni tőlem semmit ami mentgetés vagy tagadás. Ellenkezőleg. Én kérek elnézést, hogy beismertem, nem vagyok jó ember.

Mellesleg mekkora idiotizmus egy konszenzusos (ámbár helytelen) szexuális viszonyt agresszorok által indított, emberéletekbe kerülő háborúhoz hasonlítani? Bocsi, hogy kimondom ami már mindeki számára nyilvánvaló, de beteg vagy. Erre nincs (sincs) mentség, hogy valaki idáig süllyedjen.

És, idézem: "Nem baj, csak ne ne gyere az önfelmentő dumával, hanem állj bele, ha már megtetted." - Tudod, pont ezt tettem. Beleálltam, beismertem, nem tagadtam, nem szépítettem, nem mentegetőztem, és nem tagadtam. Te meg hazudozol, csúsztatsz, minden alap nélkül.

Egy dolgot tagadok: hogy valaha visszaéltem bármilyen hatalmi helyzettel. Sehol nem írtam ilyet, még csak hasonlót sem. Soha nem kezdeményeztem senkinél, akivel bármilyen hatalmi helyzetben lettem volna. De persze neked könnyebb "továbbgondolni", és olyan sztorikat kitalálni, ami neked jobban fekszik, a tények meg láthatóan nem zavarnak meg az ábrándozásban és ítélkezésben.

Gondold ezt át újra, mert az erkölcsi kioktatásod, a vulgáris arroganciád egyelőre nagyon nem talált célba.

Dehát, "Le style c`est l`homme meme." - ahogy de Buffon mondta vala, helyesen.

2022. máj. 5. 11:20
 17/42 anonim ***** válasza:
39%
Okoskodhatsz itt a francia idézeteiddel meg a gagyi pszichoanalíziseddel, de akkor is arról van szó, hogy leszopattál alárendelt csajokat és az egészet úgy tálaltad, hogy "sajnos történik ilyen", mintha nem te csináltad volna. Ha te csináltad, akkor nem sajnálod, különben nem csináltad volna. Ha meg helytelennek tartod, de csinálod, és tudod, hogy helytelen, akkor rossz embernek tartod magad, amivel nem nagyon lehet együtt élni és ezért az emberek ilyenkor önfelmentésekkel jönnek, hogy tiszta legyen a lelkiismeretük. Ennyit állítok, és ezt te is tudod, csak az egód miatt nem fogod elismerni, hogy igazam van.
2022. máj. 5. 11:44
 18/42 anonim ***** válasza:
9%

17: nincs igazad. És ennek semmi köze az egóhoz, ennek a tényekhez van köze. Amiket te rendszeresen és szándékosan figyelmen kívül hagysz. Nekem mindegy, rád nézve kínos.

Ja, és bocs, akkor leírom magyarul is: "a stílus maga az ember".

Ahogy a vulgáris stílusod, bugyuta álerkölcsösséged és nehz felfogásod igazolja.

2022. máj. 5. 11:48
 19/42 anonim ***** válasza:
15%
17-es: csak ne ordítana belőled ennyire az irigység :D
2022. máj. 5. 11:49
 20/42 anonim ***** válasza:
22%

"17: nincs igazad. És ennek semmi köze az egóhoz, ennek a tényekhez van köze. Amiket te rendszeresen és szándékosan figyelmen kívül hagysz. Nekem mindegy, rád nézve kínos."

Milyen tényt hagytam figyelmen kívül?

"Ja, és bocs, akkor leírom magyarul is: "a stílus maga az ember"."

Értettem, csak mindig is baromságnak tartottam ezt a mondást, plusz én se kérkedek a nyelvtudásommal, pedig valszeg több idegen nyelvet beszélek, mint te, mivel ebből élek.

Nem vagyok irigy, csak mindig is utáltam a képmutatást. Attól meg nem lesz jobban igazad, hogy két fiókról írod le ugyanazt egy perc különbséggel.

2022. máj. 5. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!