Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt köztetek olyan akit akár fiatalabb korában vagy bármikor csaj azzal hálált meg valami jó tettet vagy segítséget hogy leszopott titeket vagy esetleg több is volt?
20: "Milyen tényt hagytam figyelmen kívül?" - Az öszeset, amit leírtam.
"Nem vagyok irigy, csak mindig is utáltam a képmutatást. Attól meg nem lesz jobban igazad, hogy két fiókról írod le ugyanazt egy perc különbséggel." - Nem tudom ez hogy jön ide. Szerintem nem csak mi ketten polemizálunk itt. (Mellesleg képmutatóbb vagy a kusza válaszaiddal, az öncáfolásokkal, mint én, aki felvállalom, amilyen vagyok.)
21: OK, ez az a pont, ahol én abbahagyom. Teljesen mindegy, mit ír az ember, veled vitatkozni nem lehet, mert képtelen vagy meghallani a másik felet. (Kivéve, ha azt írja ami szerinted helyes.)
Olvasd vissza majd egyszer amiket írtál, és rájössz, hány ponton keveredtél önellentmondásba. Már késő ez a "semm bajom azzal amit csinálsz, csak..." duma.
Utóljára, és részemről vége: SOSEM hárítottam felelősséget, és eddig sem sikerült bizonyítanod ezen csúsztatásodat. De mindegy, falra hányt borsó.
További szép napot, és vigyázz, meg ne üsd magad.
Semmi gond, mindig hálás dolog kiszállni a vitából, amikor rájössz, hogy nincs igazad. A besértődéssel és a kivonulással meg tudod akadályozni az arcvesztést.
Összefoglalom:
1. az, hogy az ember mit tesz, az az akaratán múlik
2. az ember nem tesz olyat, ami önmagának rossz, hacsak nem bújtatott módon mégis jó
3. a rossz lelkiismeret szenvedést okoz
4. amit helytelennek tartok, az rossz lelkiismeretet okoz
Ha ezek a premisszák helyesek, akkor abból az következik, hogy nem teszel olyat, ami szerinted helytelen. Ha mégis, akkor valamelyik nem igaz. Vagy akaratgyenge vagy (mint a dohányosok, de igazából az akarat is az elhatározáson múlik), vagy nem szenvedsz tőle (de akkor nem írnád, hogy sajnálod). Valójában nem szenvedsz tőle, de úgy teszel, mintha, mivel zavar, hogy az élvezeted fontosabb, mint hogy mi helyes, ezért képmutatás.
Az meg elég átlátszó, hogy mindkét választ te írtad egymás után.
A szomszed csaj sokszor athivott hogy ezt azt kene felfurni. Persze segitettem neki meg ezutan is fogok . Es a sokadik alkalom utan nem csak tette magat hanem nyiltan megmondta hogy ot is meghuzhatnam ha mar itt vagyok .
Nem lett belole semmi, de meg neha neha athiv ezt azt megcsinsltatni.
32 hazas ferfi .
Hol lakik ez a szomszédasszony??
Felfúrom én akárhányszor helyetted😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!