Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alázkodik meg egy domináns csaj így egy pasinak?
Figyelt kérdés
Régóta ismerem a csajt minden kapcsolatában domináns volt, most összejött egy sráccal aki viszont úgy beszél vele mint a kutyájával kb. és a csaj meg még őt védi, ha felmerűl hogy miért hagyja magát így megalázni.
Szerintetek ez most miért van?
2022. máj. 4. 21:08
2/13 A kérdező kommentje:
1
Nem gazdag a pasi.
2022. máj. 4. 21:11
3/13 anonim válasza:
meglepődnél, hogy hány magát erősnek mutató nő válik áldozatává bántalmazásnak
ez ilyen emberek pont őket találják meg
4/13 anonim válasza:
Szerintem a lanynak nincs eleg onbizalma, es hagyja magat ennyire megalazni
5/13 anonim válasza:
Mert a fickó még nála is dominánsabb, erősebb, karakteresebb. Ha viszont bunkó vele mások előtt akkor simán csak suttyó a fickó.
6/13 A kérdező kommentje:
A lány egy kimondottan kemény csaj, alkatra is 168cm meg 85kg.
És nem olyan típus aki ne tudná megvédeni magát. Szerintem még kb el is tudná verni a pasit ha nagyon akarná, az kb 70kg lehet.
2022. máj. 4. 21:27
7/13 A kérdező kommentje:
5
Pont ez az hogy a pasiról ezt nem gondolnád hogy egy domináns pasi lenne.
2022. máj. 4. 21:29
8/13 anonim válasza:
#7 nem attól lesz valaki erős akaratú hogy 120 kg-ra hízik
9/13 A kérdező kommentje:
8
Nem is írtam hogy bárki 120kg lenne.
Csak azért írtam hogy nem egy 40kg-os lányra gondoljatok.
2022. máj. 4. 21:33
10/13 anonim válasza:
#9 a személyiség nincs egyenes korrelációban a testsúllyal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!