Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk ha nem élveznek el, tényleg fáj nekik utána? (akár szex közben akár nem)
Egy barátom mesélte, hogy egy lányt kielégített, de végül a lány őt nem, pedig nagyon akarta volna, és másnapra meg szörnyen fájt neki (marmint a sracnak odalent). Azt viszont tudom, hogyha egy fiú nem veri ki nagyon sokáig (vagy egyszerűen csak nincs kielégítve), akkor szörnyen fáj neki. Rakerestem, de sehol sem talaltam, senki sem beszélt nekem még erről és így nem tudom elképzelni:((
19/L
A nő orgazmusa még a mai napig is sokak számára alantas, alsóbbrendű. Ehhez mind nők mind a férfiak hozzájárulnak.
Én is megfigyeltem ezt a hp önfeláldozó vonalat. Az ilyenek szoktak leghangosabban sipákolni utólag, hogy szarba se lettek nézve, pedig ők mindennap leszopták a házurát.
Csak azt elfelejtik hogy a legtöbb férfi ugyan elvárja ezt, alapnak veszi, de becsülni nem fogják. Sőt. Ezeket (is) csalják agyba főbe, meg nevetnek rajtuk a hátuk mögött. Nem 1 pasis beszélgetést hallgattam végig. Hányinger ahogy a nagy önfeláldozó asszonyaikról nyilatkoznak. De van akinek ennyi az igénye az életben. Nem lehet hibáztatni őket érte.
Hát... nem tudom.
Azt aláírom, hogy ezek a dolgok léteznek, előfordulnak.
De itt minden nő úgy veszi, hogy ez az általános, a jellemző, és más nem is nagyon van.
Ez pedig nagyon nem igaz.
Sajnos ez alapján ítélnek meg aztán minden férfit, ami pedig nagyon súlyos mellélövés.
Arról nem is beszélve, hogy ha egy (tegyük fel) rossz szándékú férfi ír ide egy JÓ választ - akkor te azt hogyan fogod pontozni?
Lepontozod, merthogy a férfi rossz?
Na de a válasz jó!
Vagy szerinted mindenképpen pusztuljon a férgese?
Azért vicces, hogy a releváns választ azok pontozzák le, akiknek nincs f.szuk, tehát fogalmuk nincs a jelenségről, de rendkívül meg vannak keseredve, de most aztán jól móresre tanítják a sok férfit, aki nem elégíti ki a nőket.
Kedves kérdező, ez igazából alsó hasfal fájdalom, ami a herébe sugárzik le. Elég kellemetlen, sőt, ijesztő, de 1-2 óra alatt elmúlik. És most lehet lepontozni, megkeseredett feministák ;)
köszi #33as
Én nem ertem pár nő válaszát, miért kell ennyire felsobbrendunek tartani magukat. Tény hogy a nőt sokkal nehezebben lehet felvinni a csúcsra, de ha látod a párod igyekezetét és nem sikerül neki, akkor sem dől össze a világ... amugymeg ha olyan szarul csinálja akkor igazán megmondhatjátok nekik hogy mi hogyan jó nektek, a színlelt orgazmus kurv*ra nem segít a helyzeteden sem az övén.
És kedves 10-es, igen tisztában vagyok mindennel, sok boldogságot a pároddal, remelem meg tud felelni a hatalmas elvarasaidnak🤡
Olyan nagy elvárás a női orgazmus?
Ezek szerint te elvagy nélküle, csak a pasié számít...
Mások megjátsszák, az az ő bajuk, a pasi meg kész Casanovának hiszi magát tőle... Isten őrizz, hogy ilyennel fényezzem az egóját bàrkinek.
(Nálunk nem extra, ugyanolyan alapdolog, én se hagyok "úgy" senkit, ezért nem tolerálom, ha valaki a nőét leszarja.
Én tudom, hogy nekem mi a jó, de sok nő gátlásos, nem fogja mondani, csak eltűri, hogy élő maszturbátorként használják...
"nem sikerül neki, akkor sem dől össze a világ" => Dehát akkor fáj....
libamáj libamáj bőgösnek a fsza fáj
az én károm lődörgős, kapja be a nagybőgös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!