Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúk ha nem élveznek el,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk ha nem élveznek el, tényleg fáj nekik utána? (akár szex közben akár nem)

Figyelt kérdés

Egy barátom mesélte, hogy egy lányt kielégített, de végül a lány őt nem, pedig nagyon akarta volna, és másnapra meg szörnyen fájt neki (marmint a sracnak odalent). Azt viszont tudom, hogyha egy fiú nem veri ki nagyon sokáig (vagy egyszerűen csak nincs kielégítve), akkor szörnyen fáj neki. Rakerestem, de sehol sem talaltam, senki sem beszélt nekem még erről és így nem tudom elképzelni:((

19/L

2022. máj. 3. 15:18
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

#10es

Hat nagyon sajnálom hogy ennyire pesszimista vagy ezzel kapcsolatban, és hogy nem találtál meg egy olyan palit aki nem csak megdugni akar (hidd el van pár ilyen “érdemes szetnezni” jobban) szoval elegge nem vagy korrekt ezzel a pár mondatoddal, attól még mert szarul látod a dolgokat... ha odaadó vagy és erded, hogy a másik is jól érezze magát, egyszóval nem vagy önző, akkor igenis fog érdekelni hogy a párod is élvezze... nem ertem miért kell ilyen negatívnak lenni

2022. máj. 3. 18:52
 22/39 anonim ***** válasza:
60%

"és hogy nem találtál meg egy olyan palit aki nem csak megdugni akar"

=> Idén lesz 7 éve, hogy együtt vagyok a pàrommal, aki a férjem.

Ez nem változtat azon a tényen, hogy a pasik nagyrésze béna/töketlen és/vagy önző balfa$z.

Te talán nem vagy tisztában, hogy a férfi orgazmus sokkal egyszerűbb, mint a női? Vagy hogy rengeteg pasi sincs tisztában, hogy a nő nem élvez el a szimpla reszeléstől, ellentètben a pasival? És itt jön képbe, hogy hatalmas részüket nem is érdekli.

(Talán, ha 3 ilyen szerencsétlent fogtam ki, a többit utána úgy hajtottam el, mint a pinty, mert van annyi igényem, hogy én is elélvezzek, utána jöhet ő, mert neki könnyű.

De attól még, hogy a homokba dugod a fejed, /én nem fogom/, nem lesznek kevesebben. És a megalkuvó, igénytelen lúzer nők még körül is ugrálják ezeket...)

2022. máj. 3. 19:57
 23/39 anonim ***** válasza:
77%
én még nem dugtam, és lehet végem is lenne fél percen belül, de kifejezetten rosszul érezném magam hogy így semmiskedem és kárpótolni szeretném a másik felet pl. orállal, nem csak egy sima reszelést látok bele tapasztalatlanként sem, hanem hogy mindkét fél jól érezze magát nyilván
2022. máj. 3. 20:02
 24/39 anonim ***** válasza:
66%

A férfiak többségében kifejezetten megvan a késztetés, hogy a párjának is jó legyen, és elélvezzen ő is.

Ennek evolúciós okai vannak.

Kifejezetten nagyon lustának és érzéketlennek kell lenni annak a férfinak, aki nem ilyen.

Te hol találtál ebből a típusból SOKAT?

2022. máj. 3. 20:04
 25/39 anonim ***** válasza:
58%

"Te hol találtál ebből a típusból SOKAT?"

Itteni női kérdések...

Barátnők beszámolói.

Pasik válaszai, miszerint nyalni nem akarnak, csak a szopást meg a dugást emlegetik... Holott a hüvelyi orgazmus ritka, mint a fehér holló.

Csak sok nő megjàtssza, hogy hamar vége legyen, mert szar az egész.

(Itt a nő is hibás, nem kicsit.)

2022. máj. 3. 20:13
 26/39 anonim ***** válasza:
83%
Akkor fáj, ha sokáig állt a káró, de nem lett kielégítve. Létező jelenség.
2022. máj. 3. 20:15
 27/39 anonim ***** válasza:
86%

Én csak annyit látok - ITT IS - hogy ha egy válasznál kiderül, hogy az illető férfi, már pontozzák is le.

Lásd például itt az összes választ.

Szerintem a nők hajlamosak arra, hogy ha megismertek néhány férfit (és valami miatt mindig hasonlót vonzottak be) - akkor úgy vegyék, hogy az összes férfi ugyanolyan rossz.

Amúgy egyértelmű, hogy például az itteni női kérdésekben ELSŐSORBAN a problémákról kérdeznek, és nem dicsekedni jönnek, hogy bezzeg az ő párjuk milyen szuper. Ez nem kéne, hogy félrevezessen téged (sem).

2022. máj. 3. 20:20
 28/39 anonim ***** válasza:
26%

Akkor megpróbálom másképp.

Adott:

"egy lányt kielégített, de végül a lány őt nem, pedig nagyon akarta volna, és másnapra meg szörnyen fájt neki"

A fordítottja egy tök természetes jelenség, okoskodó tanulmányok, meg idióta cikkek (de akár még itteni megmondó hozzászólók is) sulykolják, hogy "Nem baj, ha nem mindig van orgazmusod, nem dől össze a világ" (Vagy ez alól kivétel, ha férfi az illető, nehogy fájjon neki? 🤔🤣)

2022. máj. 3. 20:51
 29/39 anonim ***** válasza:
37%

Csak ehhez sok nő is asszisztál. Az szokott lenni a bevett duma hogy: én CSAK viszonzás nélkül szeretem, nekem CSAK az fontos hogy leszopjam, velem NEM KELL törődni stb.

Amíg van ilyen magára igénytelen nő addig ezekből fognak kiindulni a férfiak is. Ezzel szemben az le van hordva aki merészel felizgulni orál közben, és várna valami kényeztetést cserébe. Mert az már patika mérlegelés ha nőként te is többet akarnál szopásnál.🤣 Férfiakra ez sem érvényes természetesen.

2022. máj. 3. 21:00
 30/39 anonim ***** válasza:
73%

Végre valaki érti... 😏

Amúgy "Csak ehhez sok nő is asszisztál. Az szokott lenni a bevett duma hogy: én CSAK viszonzás nélkül szeretem, nekem CSAK az fontos hogy leszopjam, velem NEM KELL törődni stb."

Ezek a női nem szégyenei. Ők azok, akik otthon mártírkodnak, mosnak, főznek, takarítanak egymaguk, míg a pasi döglik, aztán még a kaját is eléjük teszik, majd engedik neki a fürdővizet 🤣

2022. máj. 3. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!