Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúk ha nem élveznek el,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk ha nem élveznek el, tényleg fáj nekik utána? (akár szex közben akár nem)

Figyelt kérdés

Egy barátom mesélte, hogy egy lányt kielégített, de végül a lány őt nem, pedig nagyon akarta volna, és másnapra meg szörnyen fájt neki (marmint a sracnak odalent). Azt viszont tudom, hogyha egy fiú nem veri ki nagyon sokáig (vagy egyszerűen csak nincs kielégítve), akkor szörnyen fáj neki. Rakerestem, de sehol sem talaltam, senki sem beszélt nekem még erről és így nem tudom elképzelni:((

19/L

2022. máj. 3. 15:18
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

#10es

a SAJAT tapasztalataidrol beszélsz, ne vedd egy kalap alá az összeset..

2022. máj. 3. 15:56
 12/39 anonim ***** válasza:
75%

Ilyenkor megtelik a prosztata, és feszít.

Tényleg tud fájni, de nem eget verő dolog.

Ha nem üríted ki, akkor szép lassan lecseng.

Tanácsom: ha húzod a fiút, akkor utána elégítsd is ki valahogyan. Az már nagyjából mindegy, hogyan.

2022. máj. 3. 16:00
 13/39 anonim ***** válasza:
18%

#10 vagyok.

Nem a sajátomról. Ha volt is ilyen, azokkal én többet nem találkoztam.

Nézz szèt itt is a kérdések között, vagy akármilyen felmérésnél, hány pasinak vagy fingja sincs, hogy kell a csúcsra juttatni a nőt, és hány van, akit nem is érdekel.

Akkor a nőt miért is kellene érdekelje?

2022. máj. 3. 16:11
 14/39 anonim ***** válasza:
66%
Egyetértek a 13assal. + sok pasas a menzeszre is csak legyint (ami valóban fájdalmas tud lenni több napig is) és természetesen akkor is az ő ürítésére kell gondolni, hogy vele akkor így mi lesz. Ennyi "fájdalmat" igazán kibírnak ők is.
2022. máj. 3. 16:17
 15/39 anonim ***** válasza:
82%
Kellemetlen èrzès, pont mint nekünk nőknek, ha nem èlvezünk el.
2022. máj. 3. 16:17
 16/39 anonim ***** válasza:
83%
A szörnyen fáj erős kifejezés. Egy vesegörcs, egy szülés az szörnyen fáj. Ez ahhoz képest lóf*sz, és akár saját magán is könnyedén segíthet rajta.
2022. máj. 3. 16:23
 17/39 anonim ***** válasza:
75%
a második felére hogy sokáig nem vered ki, olyankor egy idő után alvás közben történik spontán magömlés
2022. máj. 3. 16:30
 18/39 anonim ***** válasza:
14%

fáj, bár nem tudjuk hogy mi!

lelki teher ez

2022. máj. 3. 16:42
 19/39 anonim ***** válasza:
88%

Úgy írd be hogy "kék here szindróma" vagy "blue ball sindrome" és ki fogja dobni, ez az a jelenség amire utalsz.

Amúgy az exemnek ilyen volt, és megfelelési kényszeres lettem tőle mert ha nem elegitettem mindig vergődött a fájdalomtól. Az viszont már nem volt magától értetődő hogy nekem is orgazmusom legyen.

2022. máj. 3. 18:23
 20/39 anonim ***** válasza:
75%

Azt nem értem, hogy itt mindenki le van pontozva, aki azt írja, hogy ez egyáltalán egy létező jelenség.

Itt elmebetegek pontoznak?

Vagy egy férfi minden büntetést megérdemel, csak amiatt, hogy férfi?

2022. máj. 3. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!