Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év körüli lányok! Milyen gyakran kell leszopnotok a barátotokat?
Figyelt kérdés
2022. máj. 3. 13:28
11/24 anonim válasza:
Nekem naponta kell legalább 1.
De e mellett kétszer megdugom, szóval nem szex helyett van.
12/24 anonim válasza:
Ha kell az már régen rossz. Muszájból nem csinálok semmit. De alapból szívesen csinálom a páromnak de nem muszájból.
13/24 anonim válasza:
Kell...
Undoritoak a ferfiak komolyan.
14/24 anonim válasza:
Nem vagyok már 18, de sose kellett leszopnom őket, megtettem magamtól is örömmel. Ha kellett volna, nem sokáig lettünk volna együtt.
16/24 anonim válasza:
20-on évesen én is naponta akartam szexelni, ha egész nap együtt voltunk a csajommal akár többször is (mondjuk ilyen ritkán volt), nekem a csajom ajánlotta fel, hogy Ő csak 2-3 naponta akar szexelni, a többi esetben amikor én akarok, ő meg nem akkor leszop, ez így jó volt mind kettőnknek.
17/24 anonim válasza:
Rég rossz, ha valamit már "kell".
19/24 anonim válasza:
Ha "kell" akkor 0. Ha spontán jön szenvedélyből és hely, idő is van hozzá akkor napi sok szex - de hát erről szól a fiatalság :)
20/24 anonim válasza:
Max alárendelt kapcsolatban tudom elképzelni a kell szót. De vannak ilyenek amik jól működnek körülöttem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!