Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Mi a legnagyobb/legszembetunobb kulonbseg szexualitas szempontjabol a ket korosztaly teste kozott?
Gyerekek, felteszek egy egyszerű kérdést;
Te pl harminc - harmincöt éves, értett, egészséges, tapasztalt férfi vagy.
Odaállítanak eléd egy 25 éves, csinos, fiatal, de érett nőt.
És mellé egy 46 éves, már kissé " megkopott", de még viszonylag csinos nőt.
Szexuális szempontból melyiket dugnád meg inkább??
Száz ilyen férfiból minimum 80 a fiatalt!!!
Miért? Mert genetikailag így vagyunk programozva.
Odáig már nem sarkítom, hogy a 25 éves mellé 68 éveset állítunk.... szerintem érthető volt.
Gyorsan hozzáteszem, ez nem az " idősebb" hölgyek tiszteletének hiánya miatt mondom, hiszen mindenki, a 25 éves is lesz majd negyvenes.
Ezek csak puszta törvényszerűségek.
14: nagyon nagyon általánosítás. Én azt dugnám meg, amelyiknek nagyobb a szexuális kisugárzása. Nekem a szexben nem az a legfontosabb, hogy a csaj feszes legyen mindenütt, hanem mennyire élvezi az együttlétet és egy 25 évesben még nagyon magas a megfelelni akarás (ergo belemegy mindenbe, csak hogy ne gondoljanak róla csúnyát), ami nem jelenti, hogy élvezi is és nekem nem kell olyan szex, ahol a nő nem élvezi amit csinál.
Viszont egy érettebb nő válogat és csakis olyat csinál, amit élvezni akar.
"és egy 25 évesben még nagyon magas a megfelelni akarás (ergo belemegy mindenbe, csak hogy ne gondoljanak róla csúnyát), ami nem jelenti, hogy élvezi is és nekem nem kell olyan szex, ahol a nő nem élvezi amit csinál."
és még te kérsz számon másokat a nagyon nagy általánosítás miatt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!