Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért sok férfi mániája?
Elkezdtem egy sráccal összejárogatni, nyilván még csak összecsiszolódgatunk, és a 3. együttlétkor elkezdett faggatni, hogy én popsiba szeretem-e meg ilyenek xd. Mondtam h nem probaltam, de nem is terveztem. Aztan szex kozbe meg felhizta parszor h biztos nem probaljuk ki? Mondom nyugodjal le. Nem is ertem, most ez ilyen hamar szerintem fura, mintha nem lenne eleg jo rendesen vagy nem tudom. Bar nekem csak azzal magyarazta hogy plusz izgalom nem tudom.. kicsit fura
Illetve ha jol tudom ehhez elokeszulet is kell (beontes?) szoval nem is ertem hogy mit hitt hogy random durr bele lesz?🤣
Miért kéne tisztelnie, vagy bármibe néznie téged, ha csak össze jártok?
A másik hogy ha ő ezt szereti, te meg még nem csináltad, akkor joggal feltételezi hogy szűk lehet, jobban mint a puncid. Ennyi a titok.
Én is felhoztam barátnőmnek és neki tetszett, azóta is csináljuk.
Amúgy meg szex pajtinál miért ne hozná fel, azért vagytok együtt hogy dugjatok.
Szemét férfi..... Csak összejártok és már be is akarja tenni a fenekedbe.... Hallatlan! Pedig te 1 úri nő vagy, ez látszik is.
De most az a baj, hogy akarja, vagy az, hogy így hirtelen?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!