Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől kérdezem: nektek van igényetek arra, hogy a párotok (aki tegyük fel, hogy férfi) "felnézzen rátok", vagy ez tipikusan a csávók mániája?
Férfi vagyok, de csillapíthatatlan késztetést érzek arra, hogy én is szavazzak ÉS válaszoljak. Igazából csak annyit mondanék, hogy tapasztalom szerint a nőknek is jól esik ha a szerelmük a tenyerén hordozza őket, vagy néha hercegnőként kezeli őt.
Nyilván csak a saját kapcsolataimból tudok kiindulni, de nekem az összes ilyen volt. :)
Kinek ne esne jól egy kis istenítés és elismerés azoktól akiket szeret?
Szerintem nagyon fontos, hogy a pár tagjai tiszteljék egymást, fel tudjanak nézni egymásra.
Viszont én nem feltétlenül arra vágyom, hogy a szakmai sikereimtől ájuljon el, sokkal inkább nézzen fel rám, mint nőre. A személyiségemre, kitartásomra. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek sikereim, de egyszerűen nem szeretem, ha csak az érdekli a pasit, hogy "na, ezzel a csajjal lehet dicsekedni".
Csak annyiban h ne nézzen le, ne kezeljen le, el tudja fogadni a sikereimet, ne irritálja ha vmiben jo vagyok.
A felnèzésés mar necces, mert általában olyan néznek fel akik alacsonyabban vannak. Rám ne nézzen fel azert valaki mert pl nekem statuszom van neki meg nincs mert nem képes elérni vagy kitűzni célokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!