Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A cuckold férfiak valahol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cuckold férfiak valahol gyűlölitek is az érzést?

Figyelt kérdés
Nem voltam még sosem ilyen felállásban, csak vágy szinten van bennem jelen. Ami a furcsaság, vagy nem furcsaság, hogy egyébiránt nagyon féltékeny típus vagyok, mégis valahol meg totál felizgatna, ha a szerelmemet döngetnék. Van valaki hasonló cipőben?

2022. máj. 2. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ez egy elég komoly érzelmi hullámvasút. Egyik pillanatban határtalan élvezet, a másik pillanatban gyűlölöm magam hogy miért vagyok ilyen. Sokszor gondolkodom azon is hogy megérte-e elindulni a feleségemmel ezen az úton. Néha visszacsinálnám, néha nem. Szerencsére visszacsinálni nem tudom mert ha egyszer elindulsz akkor nincs visszaút. És nem arra gondolok, hogy ne mondhatnám a feleségemnek bármikor, hogy ez nekem sok, és mostmár álljunk le vele, hanem hogy nem akarom.
2022. máj. 2. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte én is nagyon féltékeny voltam, aztán szép lassan elkezdett izgatni a dolog.

Évek óta ilyen kapcsolatban élünk, sokkal jobban érzem magam, mint előtte, és sosem bántam meg.

2022. máj. 2. 14:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze. A legelején egyenesen ki voltam magamra akadva, hogy hogy lehetnek ilyen vágyaim és hogy ez miért izgat fel, eleinte nagyon nehezen voltam képes megbarátkozni a gondolattal. Főleg azért is, mert én is féltékeny típus vagyok egy kapcsolatban, szóval az elején nem vallottam be magamnak, próbáltam elterelni a gondolataimat, aztán egyik exem eléggé rávilágított, hogy ez izgat és azóta minden kapcsolatomban ez van. Már nem akaszt ki, nem bánom meg, ha barátnőmet mással látom szexelni, egyszerűen úgy gondolok erre, mint az ösztönlényemre, amit kielégítek és a féltékenység így már nem jön ilyen helyzetekben. Máskor viszont előfordul, de az a cuckold szextől független.
2022. máj. 2. 14:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt sose mertem elmondani neki, aztán a gépemen megtalált a párom ilyen irányú leveleket. Aztán úgy szervezte az egészet hogy ne tudjak róla, áthívta egy ismerősét, először csak vacsorára, aztán egy idő után feltűnt hogy sokat van itt a pasas. Aztán volt egy érintés, akkor úgy tettem mintha nem látnám, igy tovább szép lassan adagolta. Majd előttem csók stb, aztán megtörtént.

Utána megbeszéltük, de 1 hétig alig tudtam aludni, kb fél év kellett még nem tartottam annyira cikinek, szerencsére a pasas is normális volt, látott már ilyet.

2022. máj. 2. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:
25%

Álmodozó kisfiúk fantáziálásait láthatják, kedves olvasók...

😄

2022. máj. 2. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:
95%

Engem addig zavart néha, amíg meg nem volt az első.

Azota leszarom, jókat élvezünk.

2022. máj. 2. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kettőség mindenkiben megvan és eltérő mértékben, módon alakítják ki az egyensúlyt saját magukban.
2022. máj. 2. 16:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Az érzést nem gyűlölöm, hiszen azon vagyok, hogy minél többször átélhessem. Maga a látvány persze kettős, mert ha ott látod a kedvesedet egy másik férfi alatt, az egy féltést és erekciót is kiváltó érzés.
2022. máj. 14. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!