Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi lenne a maximális ellenérték, amire rábólintanátok plusz 3 centiért?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen pénzbeli, sőt inkább nem az, ilyenekre gondolok, hogy pl vésővel levágnám 1 ujjpercemet, stb stb.2022. máj. 2. 10:52
31/33 anonim válasza:
A mikropötsű vagy az éretlen személyiséggel rendelkező, tapasztalatlan pasik álmodoznak nagyobb lőcsről. Mindenki más pontosan tudja hogy +/- pár cm-től nem lesz sem több, jobb nőjük, sem az adott nő megtartásában nem számít.
32/33 anonim válasza:
27. Az alap hogy te fogad el a nőt olyanak amilyen. Az nem jogos ha te kérsz valamit.
Viszont te férfiként áld meg a helyed és tegyél meg neki mindent amit akar.
33/33 anonim válasza:
Minek kéne akárkit elfogadni? Nem kell ennyire alárendelni magadat senkinek. Álld meg a helyed tegyél meg mindent, de ne érte, hanem magadért vagy értetek. Nyilván mindent megteszek azért akivel vagyok, de ha nem érzem a kölcsönösséget és azt, hogy ő is tesz értem, hogy velem maradjon akkor gyorsan elválnak az útjaink, és nem érzem, hogy vesztettem volna vele, mert olyat aki nem tesz értem bármelyik bokorban találok. Ez különbözteti meg az önelégült pitsát a normális csajtól. 5,13,17,19,21,27,30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!