Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi lenne a maximális ellenérték, amire rábólintanátok plusz 3 centiért?
#22:
De a 18 már fájna a legtöbbnek, hidd el. Olyan mérettel csak azoknál lenne szerencséd, akiknek biológiailag hosszabb a hüvelye (nincsenek olyan sokan azért), vagy kifejezetten szeretik, ha a méhszájukat érinti a pénisz. Ellenkező esetleg sokkal több nő utasítana el és több negatív élményed lenne ezzel kapcsolatban, mint most több centi mínusszal.
*mazochistákkal
Akkor élj tovább a konteós álomvilágodban. Sajnállak.
#23 ezt most nem teljesen értem 😅
#24 pontosan nincs meg 18cm, de volt olyan akibe éppen belefértem és volt olyan akibe nem tudtam tövig nyomni... (Persze nem is ez a lényeg) 5,13,17,19,21 🤣
rosszul írtam le egy szót, jujj .. rögtön javítsuk ki, biztos értelmi fogyatékos a másik.
Hát nekem 18 centi feletti a méretem, és az összes barátnőmbe elfért tövig, erről ennyit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!