Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, mi lenne a maximális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi lenne a maximális ellenérték, amire rábólintanátok plusz 3 centiért?

Figyelt kérdés
Nem feltétlen pénzbeli, sőt inkább nem az, ilyenekre gondolok, hogy pl vésővel levágnám 1 ujjpercemet, stb stb.

2022. máj. 2. 10:52
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
22%
9. Úgy nem kelünk a kutyának se ahogy vagyunk. Hát köszi, nem vagyok előrébb.
2022. máj. 2. 12:27
 12/33 anonim ***** válasza:
75%

#11:

Rossz emberekkel ismerkedsz. Ne ilyen nagypofájú dögökkel kezdj ki, akiknek a “20+ centi alap”… Ez a szájhősködés is amúgy az első aktusig jellemző, amikor rájönnek, hogy a 18-at is valamikor alig lehet túlélni, ha nem szereted a méhszájas sztorit… Egy 12-15 centis hossz pont megfelelő a női hüvelynek, biológiailag sincs nagyon többre kapacitása alapvetően. A többi csak valami komplexusos bullshit, annak is az ócskábbik vállfaja.

2022. máj. 2. 12:34
 13/33 anonim ***** válasza:
94%
#7 nem vagyok kisfarkú, de a kisfarkúak problémája nem az, hogy kicsi a farkuk hanem az, hogy csak ezzel tudnak foglalkozni. Fogadják el ha már változtatni nem tudnak rajta, de az hogy ezért belesodorják magukat a depresszióba elég gáz... Pedig akár normális emberek is lehetnének. 5-ös voltam.
2022. máj. 2. 12:44
 14/33 anonim ***** válasza:

13. A szexelni akarni szerintem elég normális elvárás.

Lehetnék helikopter is de nem vagyok.

2022. máj. 2. 13:14
 15/33 A kérdező kommentje:
szép amiket írtok, de ez a 13-15 centis péniszhossz marhára nem az a méret amiért a nők nagyrészének ne lenne hiányérzete.
2022. máj. 2. 13:19
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

#15:

Nigériában nevelkedtél?😅

2022. máj. 2. 13:23
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
14. Igen normális elvárás, de hogy várod el egy nőtől, hogy szexeljen veled ha tele van önbizalomhiánnyal félelemmel és elégedetlenséggel? Ne hidd, hogy ezek nem látszanak kívülről... Ha pedig látszik eleve nem ütöd meg a mércét. És foghatod a méretedre.
2022. máj. 2. 13:23
 18/33 anonim ***** válasza:
70%

15# nem tudom,te hol élsz, illetve azt gondolom, hogy magadból indulsz ki.

Nekem 14 cm és 4,5 cm vastag.

SOHA nem volt rá panasz, sőt....az a helyzet, hogyha tudod használni, ha figyelsz a nő igényeire, ha neki is garantált a minőségi szex és orgazmus(ok), akkor rohadtul mindegy, hogy 14, vagy 16 cm.

Javaslom,fogadd el, hogy ez a valóság.

2022. máj. 2. 13:24
 19/33 anonim ***** válasza:
85%
Pontosan 18as tudni kell használni és jön is a nőnek az orgazmus volt olyan csaj aki már úgy kezdte, hogy szex közben nem tud elmenni aztán kiderült hogy mégis 🤷🏻‍♂️ (5,13,17)
2022. máj. 2. 13:28
 20/33 anonim ***** válasza:
29%

17. Persze neki lehet minden problémájuk. A férfi csak támogatolag álljon mindenhez.

Korrekt!

2022. máj. 2. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!