Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi lenne a maximális ellenérték, amire rábólintanátok plusz 3 centiért?
#11:
Rossz emberekkel ismerkedsz. Ne ilyen nagypofájú dögökkel kezdj ki, akiknek a “20+ centi alap”… Ez a szájhősködés is amúgy az első aktusig jellemző, amikor rájönnek, hogy a 18-at is valamikor alig lehet túlélni, ha nem szereted a méhszájas sztorit… Egy 12-15 centis hossz pont megfelelő a női hüvelynek, biológiailag sincs nagyon többre kapacitása alapvetően. A többi csak valami komplexusos bullshit, annak is az ócskábbik vállfaja.
13. A szexelni akarni szerintem elég normális elvárás.
Lehetnék helikopter is de nem vagyok.
15# nem tudom,te hol élsz, illetve azt gondolom, hogy magadból indulsz ki.
Nekem 14 cm és 4,5 cm vastag.
SOHA nem volt rá panasz, sőt....az a helyzet, hogyha tudod használni, ha figyelsz a nő igényeire, ha neki is garantált a minőségi szex és orgazmus(ok), akkor rohadtul mindegy, hogy 14, vagy 16 cm.
Javaslom,fogadd el, hogy ez a valóság.
17. Persze neki lehet minden problémájuk. A férfi csak támogatolag álljon mindenhez.
Korrekt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!