Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen, hogy kértem a barátomat, hogy ne menjen el bennem, erre úgy telibe vert, hogy még? Hát komolyan mondom... 18/l
Egy ilyen után mond neki ,hogy terhes maradtál és mesélje el hogyan képzeli a gyermeke felnevelését!
És erősen figyeld az arcát!
#11: Tippem szerint hanyatt-homlok menekülőre fogná. És nem lenne kár érte!
Bár mondjuk én megkeresném és kiherélném, mert ezt el fogja játszani a következő nőjével is.
Kutyából nem lesz szalonna!:-)
#11 voltam.
Pluszpont: tök romi lesz, ha a kisgyerekük ugyanezzel a szöveggel adja elő majd a toast-ot a gyémántlakodalmon.
“Emlékeztek, amikor édesapa telibe verte édesanyát?🥰🥰🥰🥰”
Meta, a mondatot nem fejezted be: nem bunkó akartam lenni, hanem ... Itt egy másik mondatba kezdesz bele. Én ezt nehezményeztem (privátban, mert nem akartalak nyílt színen kritizálni), hogy nem derül ki, miért írtad, milyen céllal, illetve nem látok benne mást, mint durva bántást. És azt is írtam, hogy ez nem való hozzád, eddig nem ilyennek ismertelek, de talán valami baj ért.
A kérdező stílusa nem cizellált, egyetértek. Szerintem lány, és talán érzelmek kötik ahhoz a fiúhoz, akitől nem ezt a felelőtlenséget várta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!