Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen, hogy kértem a barátomat, hogy ne menjen el bennem, erre úgy telibe vert, hogy még? Hát komolyan mondom... 18/l
Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 08:23
2/20 anonim válasza:
Mert nyilván baromi jó a puncid, és felhergelted ezzel is, hogy nem mehet el benned.
4/20 anonim válasza:
Hát, legalább tudod hogy egy ilyen megbízhatatlan gyökér, és többet nem fekszel le vele.
5/20 anonim válasza:
Csak a tény miatt, hogy kérésed ellenére beléddurrant, egy igazi paraszt.
A fontosabb kérdések viszont:
- Te szedsz fogamzásgátlót?
- Ha nem, rajta mi a f@szért nem volt gumi?
Én a helyedben szaladnék eseményutániért és egy terhességi tesztért...szükség lehet rá...
6/20 anonim válasza:
Remélem nem leszel terhes, mert ennyi ésszel ti ne szaporodjatok! Igen, a pasi is bunkó, hogy a kérés ellenére nem vette ki, de te meg buta vagy, hogy hagytad neki gumi nélkül...
7/20 anonim válasza:
“teli vert”
Te valami drag queen vagy esetleg, agy egy telepi travi?
9/20 anonim válasza:
Nyilván gyereket akar tőled! Van állása, lakása, jó keresete? A barátod? hosszabb ideje ismeritek egymást? Akkor ez tök érthető!
Vagy nem?! Akkor viszont nem értem, még egy gumira se tellik nektek? A kiszállás elég rizikós, arra ne alapozz.
10/20 anonim válasza:
Felelőtlen és tuskó dolog! Majd vállalja a gyermek iránti felelősséget is? Nehogy már majd abortuszba hajszoljon! Husánggal ha levernék a tökeit az ilyeneknek, azon se kéne csodálkozniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!