Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet valamit tenni hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valamit tenni hogy jobban menjen vagy ez van?

Figyelt kérdés
A barátommal nem olyan rég vagyunk együtt, ő az első barátom, és szeretem. Már bőven haladunk a petting/szex felé. Mind a ketten felizgulunk a másiktól, és nagyon jó érzés hogy vonzónak tart, viszont aggódom. Nekem még sosem volt orgazmusom, akármit csináltam, semmi. Nem szeretném ha emiatt csalódott lenne, de azt még inkább nem hogy azt lássa hogy én csalódott vagyok miatta. Tudom hogy el kell neki mondanom a dolgot, mert beszélgettünk már erről, de még nem mertem neki elmondani. Titkon annyira remélem hogy vele menni fog, olyan csodás lenne, viszont ezzel a terhére sem szeretnék lenni. Szeretem, és azt akarom hogy élvezze. Szerintetek mit csináljak?

2022. ápr. 30. 23:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés ugyanezzel a szöveggel már volt fenn!

Egy nővel foglalkozni kell hogy kielégüljön, nem rámászni, és lihegni 2 percig!

2022. ápr. 30. 23:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezzel nem lesel a terhere max mas metódust kell kell keresni arra hogy elelvezz.Viszont ha ez az elso alkalom vele nem hinném hogy igy kell hozzá alni a dologhoz. Rá kell hangolodni egymasra es menni fog a dolog ki kell tapasztalni egymás határait. Ne aggódj ilyesmin ha meg van a kémia es az összhang össze fog az jonni talan kis ido kell hozza de nah. Tapasztalat es osszhang kerdese a dolog.
2022. máj. 1. 00:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Szopizza a csiklod, kozben az ujjaval izgassa a G pontod.

Te erzed amugy amikor benned van hogy mar kozzel allsz hozza , mert ha nem, nem passzoltok...

2022. máj. 2. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!