Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a férfinak ha a nő seggét is nyalja? Nem undorító ez a dolog nektek? Vagy a megujjazása?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 30. 18:05
11/21 anonim válasza:
Ez teèszetes, fordìtva undorìtó.
13/21 anonim válasza:
Volt már hogy odatévedt a lány orál közben, meglepően jó volt. Így hát én is viszonoztam, nála ez alap volt. Vele volt eddig amúgy legjobb a szex, teljesen felszabadult vol közben, semmi gátlás. Imádtam a csajt, de csak szexkapcsolat volt. :)
14/21 anonim válasza:
Nem undorito, elotte kozos tusolas :)
A no nagyon tudja elvezni ;)
15/21 anonim válasza:
Eleinte én is ódzkodtam tőle, de nagyon jó érzés. Én is szeretem csinálni a nőnek, persze csak ha tiszta.
16/21 anonim válasza:
Szerintem is izgazó csinálni, és kapni is, ha tiszta. De csak, ha nem szőrös. Ezért szőrtelenítem ott is fiúként.
17/21 BohócKolbász válasza:
Egyáltalán nem undi. Ha egy nő vigyáz a saját higiéniájára miért ne csinálnám. Meg egyébként is a női fenék a gyengém. Ha van partnerem és engedi, simán csinálom.
18/21 anonim válasza:
Mert fincsi, és izgat a látvány, íze, hogy a két farpofa a fejem3n remeg. Ahhh, áll a fa szom.
19/21 anonim válasza:
A legjobb dolog, a finom popsi:) barátnőmmel nunk oda vissza meg
20/21 anonim válasza:
Én úgy szeretem nyalni a segglyukat,hogy wc után nem törli ki a nő.Nagyon izgat,hogy nyelhetek a kakijából.Finom.32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!