Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti megcsalnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti megcsalnátok ilyen helyzetben a barátnőtök?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt. Heti 3-4 alkalommal szexelünk. Ő azt mondja, hogy teljesen elégedett a szexuális életünkkel, de én eléggé aggódom, mert nagyon sok mindennek nem felelek meg, ami férfiaknak alap. Pl:

- nem vagyok bombatestű (akkor se voltam, amikor megismerkedtünk)

- lógnak a melleim

- van, hphy 2 hétig nem borotválom a puncim, egyébként igen

- análszexre hajlandó vagyok, de jobban kedvelem, ha sima szex van, ezért csak félévente, évente van anál

-orálszex az szinte mindig van, de csak ritkán dordul elő olyan, hogy viszonzás nélkül leszopom, jobban szeretek ilyebkor vele szexelni, pedig amúgy szeretem adni az orált.

- lábfétises, ezért ez mindig része valamilyen formában a szexnek, pl. Kiverem neki lábbal vagy kedveskedek neki új körömlakkal, cipővel, de extrémebb dolgokat szintén csak ritkán vállalkk be, 4-5 havnta.

- nincs műkörmöm és műszempillám, nem is szeretnék

- nem szoktam minden szex alkalmával szexi fehérneműt húzni, ez is csak 1-2 havonta fordul elő

- néha visszautasítom a szexet, ha fáradt vagyok vagy nem kívánom

- ha szex közben nem esik jól valami, akkoe megkérem, hogy másképp tegye, nem engedem, hogy úgy dugjon és olAn tempóba, ahogy csak akar

- nem szeretme a kényszerorált, és a mélytorok se megy mindig

- igébylem az izgatást, orált, anélkül is megy a szex, de jobban szeretem előjátékkal

Nagykn nem felelek meg annak, ami miatt a férfiak szerint jó nő valaki, és nagyon félek, hogy emiatt meg fog csalni. Ti megcsalnatok a barátnőtöket, ha ilyen lenne?

2022. ápr. 29. 12:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
#50 a félrelépők igen, a nem félrekúrók meg nem.
2022. ápr. 29. 14:52
 52/62 A kérdező kommentje:

49: Nem féltékenykedem, mert nem egy konkrét esetről van szó. Amennyire tudom, még nem csalt meg, de nem kizárt, hogy nem tudok róla vagy még nem kínozza annyira a szex minősége, hogy megcsaljon. Viszont én nem lennék abban annyira biztos, hogy a jelenlétem nélkül is annyira hűséges lenne a párom, mint ahogy te bízol a párodban. Mert az a helyzet, hogy ha nem vagyok ott, úgyse tudok a dolgokról.

Viszont megdönthetetlen érv, hogy ha akar úgyis megcsal, és mivel nincs kielégítve, így valószínűleg meg fog vagy már meg is tette... (már az én párom)

Ja, és nem hiszek abban, hogy a nők azért csalnák meg a párjukat, mert nem jó a szex, ezért nem hiszem, hogy ez releváns lenne.

2022. ápr. 29. 14:55
 53/62 anonim ***** válasza:
100%

Hagytam el páromat azért mert rossz volt a szex. Csak azért nem csaltam meg, mert kis faluban éltem és ott kiderült volna nettó fél perc alatt.

Szóval nemcsak a pasi joga a jó szex. A nőt is ugyanúgy megilleti. A pasik is teperjenek azért, hogy nehogy el legyenek hagyva vagy megcsalva.

2022. ápr. 29. 15:12
 54/62 A kérdező kommentje:
Vicces, amit írsz. Nem hiszem, hogy számítana, mi illeti meg a nőt meg mi nem. A nők nem úgy akarnak szexelni a legtöbb esetben, ahogy a férfiak, de mivel a nők számára kevésbé fontos a szex, ezért nyilván ők fognak másképp működni és lemondani az élvezetről, mint a férfiak. Ha a férfi nem kap valamit, oda a biztonság, oda a család, ha a nő nem kapja meg, akkor annak nincs valódi következménye.
2022. ápr. 29. 15:16
 55/62 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor én vagyok az 1%-ék. Mert nekem is vannak igényeim. Ha azt nem kapom meg keresek mást. Gyerek ide vagy oda.

Ez az igény nemcsak a szexre vonatkozik. De pl. nem leszek együtt olyannal, aki csak addig volt együtt velem, még a gyereket csináltuk.

Amúgy nem kell minden pasira azt gondolni, hogy ösztönlény. Tudják sok esetben, hogy egy pár percét mit veszthetnek otthon.

2022. ápr. 29. 15:25
 56/62 A kérdező kommentje:
Na ja. Bár azért, mert visszaszorítja a vágyait azért, hogy otthon maradhasson, szerintem elég sokat kell otthon tennie a nőnek. Mármint, ahhoz, hogy azt mondja, nem kérek a másik nő testéből, elég sokat le kell tenni otthon szex terén és minden mással kapcsolatban is.
2022. ápr. 29. 15:33
 57/62 anonim ***** válasza:
40%

Ez nem ok a megcsalasra. 3-4 szex 1 heten eleg jo. Az ovszer nekem maceras ugyhogy ez negativum de az oralt szeretem, foleg ha a csaj engedi a szajaba a vegen. En nem szeretek nyalni.

Nalunk havi 1 szer van szex, oral nagyon ritkan, szajaba nem mehetek el, most csak ovszerrel vedekezunk, elotte szedte a gyogyszert. Ez sem ok a megcsalasra de hogy nem fogok orokke varni az tuti.

2022. ápr. 29. 15:47
 58/62 anonim ***** válasza:
100%
Annyira buta vagy hogy azt el se lehet mondani. Durva általánositas amit mondasz.
2022. ápr. 29. 17:48
 59/62 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy frusztrált pöts. Nem több nem kevesebb.
2022. ápr. 29. 18:22
 60/62 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem érdekel már mit vergődsz itt kérdező. Nem kötelező kapcsolatban lenni, ha ilyen a hozzáállásod. Az hogy a te kapcsolatod egy rakás sz*r, nem kéne projektálnod, és általánosítanod. Tegyél akkor meg mindent izzadságszagúan, hogy a drága embered kínkeservesen visszafogja a vágyait. Te dolgod. Nem csak a nőnek kell beletennie a kapcsolatba, marhára el vagy tévedve. Mindkét félnek oda kell figyelni a másikra, ilyen nincs hogy csak a nő teperjen nehogy a pasas félrekuffantson. A jó szex a legtöbb nőnek is ugyanannyira fontos. Ne magadból indulj ki.
2022. ápr. 29. 18:30
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!