Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti megcsalnátok ilyen helyzetben a barátnőtök?
4 éve vagyunk együtt. Heti 3-4 alkalommal szexelünk. Ő azt mondja, hogy teljesen elégedett a szexuális életünkkel, de én eléggé aggódom, mert nagyon sok mindennek nem felelek meg, ami férfiaknak alap. Pl:
- nem vagyok bombatestű (akkor se voltam, amikor megismerkedtünk)
- lógnak a melleim
- van, hphy 2 hétig nem borotválom a puncim, egyébként igen
- análszexre hajlandó vagyok, de jobban kedvelem, ha sima szex van, ezért csak félévente, évente van anál
-orálszex az szinte mindig van, de csak ritkán dordul elő olyan, hogy viszonzás nélkül leszopom, jobban szeretek ilyebkor vele szexelni, pedig amúgy szeretem adni az orált.
- lábfétises, ezért ez mindig része valamilyen formában a szexnek, pl. Kiverem neki lábbal vagy kedveskedek neki új körömlakkal, cipővel, de extrémebb dolgokat szintén csak ritkán vállalkk be, 4-5 havnta.
- nincs műkörmöm és műszempillám, nem is szeretnék
- nem szoktam minden szex alkalmával szexi fehérneműt húzni, ez is csak 1-2 havonta fordul elő
- néha visszautasítom a szexet, ha fáradt vagyok vagy nem kívánom
- ha szex közben nem esik jól valami, akkoe megkérem, hogy másképp tegye, nem engedem, hogy úgy dugjon és olAn tempóba, ahogy csak akar
- nem szeretme a kényszerorált, és a mélytorok se megy mindig
- igébylem az izgatást, orált, anélkül is megy a szex, de jobban szeretem előjátékkal
Nagykn nem felelek meg annak, ami miatt a férfiak szerint jó nő valaki, és nagyon félek, hogy emiatt meg fog csalni. Ti megcsalnatok a barátnőtöket, ha ilyen lenne?
Mennyi éves vagy kiscsillag?
33 évesen egy gyerek után... nem bomba alakom van, de jó nőnek tartanak. Nincs cicim, műköröm, szép arcom, semmi feltűnő nincs bennem. A szex mindennapos, az orál is, de a számba nem engedem elmenni.
Az anál sexet nem szeretem, nekem fáj.
A szexi fehérnemű abban merül ki, hogy magamra csavarom a törülközőt, vagy az sem. Ahogy vagyok úgy kap el a párom. Mindegy, hogy irodai munka után megyek haza vagy frissen mosakodva. A p.nám olyan szőrös, hogy nagyon... a lábamat sem húzom le 2 hetente.
Mégsem csal meg. Miért is? Mert szeret. Hozzám jön haza, engem ölel, velem érzi jól magát az ágyon kívül is. Ha nem így lenne lehetnék én 10ből 15ös nő szexben meg kinézetben akkor is menne olyan után akivel lehet 2 normális szót váltani.
#43 a félrelépéseknek általában három oka van
1) Érzelmi elhidegülés, eltávolodás. "Otthon" már rég nincs, vagy nem annyi, nem olyan mint amire mindkét félnek szüksége lenne.
2) Nem is volt meg a megfelelő érzelmi kötelék. Félszívvel léptek a kapcsolatba, s közben "szembejött" velük az aki sokkal jobban tetszik.
3) Az illető egy p.ncibubus, hajtja a vére Miss Wordot is megcsalná.
Nem vitatkozni akarok, de minek féltékenykedni? Ha akar úgyis megcsal, hogy mindent megadsz neki, ha nem akar akkor akkor sem fog hogyha nem adsz neki semmit.
Nagy utat tettünk meg eddig a szintig. Olyan helyen dolgozik, ahol igenis JÓ nők fordulnak meg. Sőt olyanok is akiknek évek óta nem volt sex és mindent megtennének a wc-ben egy 5perces menetért.
Honnan tudom? Saját szememmel látta, hogy hogyan másztak rá a pasimra. :D
Látom a szemükben a vágyat, a csodálatot, azt, hogy de jó lenne ha megb@szna. Mint írtam hosszú idő volt nekem is elfogadni, hogy neki ilyen a munkaköre és megbízni benne.
De! én már felteszem neki is azt a kérdést is, hogy mit adsz nekem TE, hogy ne menjek félre. Megadod-e azt az érzelmi és testi biztonságot amire én vágyok?
Mert nemcsak a pasi tud ám félre menni ha vmi nem jó. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!