Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A ferfiaknak tenyleg minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiaknak tenyleg minden nap egy kuzdelem ezzel egyutt elni?

Figyelt kérdés

Ha van baratnoje egy ferfinak,

viszont rengeteg jo(bb) no van az utcan, suliban, munkahelyen akarhol,es ezert a szexualis vagyat nehez visszafojtani vagy megallni,hogy tortenjen valami?

#nemi vágy #Ferfi vagy
2022. ápr. 29. 09:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Hülyeség.
2022. ápr. 29. 10:47
 12/18 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező, ez főleg akkor kellemetlen érzés, ha olyan nővel jöttél össze, akire nem vagy rákattanva. Vagy rá lennél, de mondjuk rosszabb időszakában jár és nagyon elhagyta magát, és a lista aljára került, hogy a párja számára vonzó maradjon. De nyilván ilyen esetben sem enged semmilyen "történésnek" az ember, ha van gerince.

Alapesetben úgy néz ki, hogy olyan nővel vagy együtt, akit vonzónak találsz és jókat szexeltek, és hiába, hogy látsz jobb/szebb/okosabb/stb. nőket, nem lesz benned kellemetlen érzés.

2022. ápr. 29. 10:48
 13/18 anonim ***** válasza:
43%

Vannak ilyen, az allatok szintjen megragadt ferfiak, akik mindig ezzel jonnek, hogy ok ferfiak es ezert benne van a verukben a hutlenseg meg hogy tobb noje legyen meg hogy mindenkit megfektessen stb.. es ennyivel el is intezi.

De vannak szerencsere ennel fejlettebb ferfipeldanyok is, akikkel ki lehet alakitani normalis kapcsolatot:)

2022. ápr. 29. 10:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Ez a ferfiátok, én így hívom.

Én is átéltem sokszor, de azt mondom, hogy ha kapcsolatban vagyok, akkor megnézem, esetleg gondolok erre - arra, de semmi több.

2022. ápr. 29. 11:09
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Ez alkati kérdés. Nekem pl nehéz mert alapból a napi kétszeri alkalom kevés de a gyerekek+meló miatt többre nincs lehetőség így amikor látok egy jó nőt gyorsan izgalomba jövök főleg ha azt látom hogy ő is benne lenne. Néha engedek a csábításnak mert egyszer élünk meg azért ez nem is annyira küzdelem mert pl én élvezem ezt.
2022. ápr. 29. 11:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor képzeld el a fordítottját, nők jobbnál jobbakat látnak és nekik még az a gát sincs ott, hogy nekik kell tenni valamit a dologért elég csak szelektálni a jelentkezők között. Nem véletlen, hogy nők sokkal többször lépnek félre.
2022. ápr. 29. 13:25
 17/18 anonim ***** válasza:

A nőkben más ősi ösztönök vannak mint a férfiakban, a férfi meg akar dugni minden nőt, hogy a nemzetsége gyarapodjon, a nő egy erős, harcos férfitől akar teherbe esni, de azt csak egyszer lehet, nem úgy mint a férfi aki akár minden nap tud utódot nemzeni.

Aztán ezek az ősi ösztönök van akiben megvannak, van akiben kevésbé, van aki felülkerekedik rajta, van aki kevésbé.

2022. ápr. 29. 13:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Ezért jobb, ha nincs az embernek senkije sem...
2022. ápr. 29. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!