Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi ennyi nő, hogy a férfiaknak egy punci minden földi boldogság fölött áll?
Figyelt kérdés
Én is így hittem, hogy így lesz az első szex előtt, de közel se annyira intenzív érzés, mint ahogy gondoltam.
Megkockáztatom a nőknek élvezetesebb
2022. ápr. 21. 09:02
1/10 anonim válasza:
Férfiként mondom, azért mert a sok gyökér szánalmas fiúcska ezt legitimizalja számukra.
3/10 anonim válasza:
Nem mindegy kié a punci.🙂 Attól még, hogy te nem élvezed igazán a szexet, még sokan igen.
4/10 anonim válasza:
Hát azért valljuk be, hogy egy igazi, felszabadult szexnél a szerelmeddel, akivel mindent megélhetsz amire valaha vágytál nem sok jobb dolog van.
5/10 anonim válasza:
"akivel mindent megélhetsz amire valaha vágytál"
De ez nem igaz, mert most épp nem tudom vele építeni a szocializmust
7/10 anonim válasza:
Mert elhitetik velük a sok kamu dumával + ott vannak akik életükben nem láttak puncit és mindent megtennének érte
8/10 anonim válasza:
Általában mi, férfiak kommunikáljuk ezt félig poénból, félig őszintén. Egy haverom örök robotpilóta poénja jut eszembe:
- unatkozom, csinálhatnánk valamit
- mire gondolsz?
- a pinára, de hogy jön ez most ide?
9/10 anonim válasza:
Az első nekem is csalódás volt.De nyugodtan mondhatom számomra férfiként a sex a legjobb dolog az életben.
10/10 anonim válasza:
Maga a behatolás is fantasztikus érzés, de számomra a meztelen, intim közelség, ölelkezés, csókolózás miatt legjobb a szex. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!