Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda nőknek és ronda férfiaknak miért nem jár a boldogság?
Vannak akik ezt más szemszögből látják.....
Isten megteremtette őket rondának, ezzel azt akarta megoldani, hogy véletlenül se szaporodjanak, mert még több ronda ember lesz és ezt a túlnépesedés ellen is jó ötletnek tartotta.
Kezdjük ott, hogy senkinek nem jár semmi alanyi jogon. Az oxigénen kívül. Még az ételért és a vízért is fizetni kell, pedig a párkapcsolatokkal ellentétben az valóban létszükséglet. Az élet nem igazságos és nem érdemi alapon működik, soha nem volt így és soha nem lesz így.
Egyébként nem egy rondának tartott embert ismerek, akiknek van boldog párkapcsolata. Amit a külsejükkel nem tudnak megadni, azt kompenzálják a személyiségükkel. Ja, de ez már derogál, mi?
Ezek a viták teljesen értelmetlenek, mert aki nem ronda, az nem tudja magát egy ronda ember helyébe képzelni.
Nem tudja milyen a sorozatos visszautasítás, meg az hogy egyszerűen csak levegőnek nézi a másik nem.
Nőknél sikeres jóképű srácok mindig oltják a csúnyákat, hogy biztos a személyiségeddel van a gond meg "jajj és sem nézek ki jó azt mégis milyen nőim voltak" valójában meg ha ők is csúnyák lennének, nekik sem menne az ismerkedés és nem lennének ennyire magabiztosak sem.
Az meg egy dolog hogy két ronda ember kapcsolatban van, más kérdés hogy boldogok-e.
Mikor egy szép pár ül a padon a parkban és perceken keresztül semmit nem szólnak egymáshoz, csak simogatják egymás arcát, egymás hajába túrnak, csókolónak, ezt az őszinte vonzalmat egy csúnyább párnál én még nem láttam soha sem.
Őket nem kukkolom, max anyádat :)
Én nem csak nézek, hanem látok is veled ellentétben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!