Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kover noknek/ferfiaknak miert nem jar a boldogsag?
Rakd sorrendbe az igenytelensegi fok szerint.
- Rohad a fogad
- Elhiztal
- Hetente egyszer furdesz
- Koszos ruhakban jarsz
A kerdes beugratas volt, valojaban mindegyik dolog az igenytelensegedet jelzi onmagaddal szemben. Miert lenne barmelyik is vonzo a masik fel szamara? Vagy forditva, miert gondolod, hogy ezek egyike, vagy barmelyike nem taszito a masik fel szamara? Remelem sikerult ravezetnem arra, hogy mit kene tenni, barmelyik orvosolhato, csak akarat kerdese. Pontosabban az akarat hianya az, ami miatt periferiara szorulsz. Tudtad, hogy a kover emberek atlagban kevesebbet is keresnek? Meg hamarabb halnak meg? Mi kell meg a motivaciohoz? Masoknak ebbol egy is eleg.
43F
Sportos férfi vagyok.
Tudod milyen boldogok a heverok, mikor bármit össze zabàlhatnak, amíg én ződségen tengődöm?
A boldogság senkinek nem __jár__
De bárki képes lehet boldog életet élni, de ez csak önmagán múlik.
Utazás, sport, szinház, könyvek, gasztronómia, zene, a 3 éves unokahúgom kacagása... és még ki tudja mi minden ami boldoggá tesz. És ez akkor is megvan ha szingli vagyok, nem attól vagyok boldog vagy sem, hogy van e párom, hanem élvezem az életem, amiben néha van társam, máskor nincs.
F
Te dagadtan a boldogsàgot egy vékony nö, esetleg izmos férfi mellett képzeld el.
De ezek a "csúnya" vékony lànyok és gyurmàzott pasik pont nem akarnak kövér tàrsat.
Esetleg egy szintén kövér tàrsat kéne keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!