Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szép lányoknál egy idő után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lányoknál egy idő után ez elkerülhetetlen? 21/F

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 2.5 éve vagyunk együtt és egy nagyon szép lány, kerek nagy feneke van és sportos alakja, mert sportol is.

És igazából a csávók többsége oda van érte. Ha például voltunk kint strandon, mindig volt aki nézte, lehetett érezni, hogy szinte minden sarkon van valaki, aki akarná őt. Amivel persze semmi bajom nem volt, nem igazán reagált rájuk semmit, én meg élveztem hogy ilyen jó nőm van hogy mások is ennyire akarják.

És nem csak strandon szinte bárhol másképp viselkednek vele egyből a fiúk mert azt látják benne amit. És persze nagyon sokan felajánlkoztak már nála, de mindre nemet mondott. És akkor gondolkoztam el, hogy mi van, ha egyszer olyan ajánlatot kap, aminek egyszer nem fog tudni ellenállni.

És most nemrég felhozta nekem, hogy mi lenne, ha egy hónapig nyitott kapcsolatban élnénk, aztán menne minden normál módon ahogy eddig, és szigorúan csak egy hónapig tartana. Azt mondta örülne, ha igent mondanék, a kalandjainkat és mindent megbeszélnénk egymással. De azt is mondta, megérti ha nem akarom és semmiképp sem erőltetni akarja, és nem kell aggódnom, ha nem akarom, nem fog szabályt szegni vagy itt hagyni, tényleg csak akkor akarja ha ez nekem is pozitívummal jár.

Még nem mondtam rá igent, viszont hajt a kíváncsiság, kíváncsi vagyok, hogy kinek fogja odaadni magát először. És olyan érzésem van, hogy azért hozta fel ezt, mert így a 2.5 év alatt már annyi ellenállhatatlan ajánlatot kaphatott, amitől már tényleg tele van feszültséggel és le akarja vezetni.

Szerintetek az ilyesmi elkerülhetetlen egy szép lánynál akinél mindig próbálkozik valaki? Én teljesen empatikus vagyok ehhez, szóval semmi rosszindulat nincs bennem e téren, én igyekszem megérteni, ha egy lány másra is vágyik.

2022. ápr. 29. 09:00
1 2
 11/11 dregor ***** válasza:
Nem értem hol a gond... 1 hónapon át rommá dugatja magát, te meg annyi nőt fektetsz meg, amennyit tudsz. :D
2022. ápr. 29. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!