Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál a maszturbálás egy idő után elkerülhetetlen, Van ilyen kényszer a nőknél is?
Én olyan vagyok, hogyha sokáig nem nyúlok magamhoz (5 nap az már nálam sok), akkor simán elmegyek alvás közben és arra kelek, hogy orgazmusom van.
Meg a női ciklusban vannak olyan napok, amikor a falat kaparom (mondjuk sok nőnél különbözik, hogy mikor van ez) és akkor egy kis túlzással, attól is elmegyek, hogy a metrón rázkódom.
2 éve nem szexeltem, és kb 1 évig magamhoz sem nyúltam. nem az orgazmus hiányzik hanem maga a szex menete, a férfi.
1 év után volt egy pasi akivel irkáltam, őt nagyon kívántam, akkor már masztiztam. 26 nő
Igen egy idő után elviselhetetlen a hiány.
Volt olyan időszakom, hogy sokáig partner nélkül voltam és a maszti is már csak gépiesen ment. Hirtelen rám tört a mehetnék és egy közeli parkban késő este az ott táborozó hajléktalanok szeme láttára masztiztam egy padon. Na ennyire becsavarodhatunk...
Ám ha valaki sokáig nem csinálja, előbb vagy utóbb teljesen lecsökken a libidó
De jellemzően csak kevesen tudják ezt huzamosabb ideig kiiktatni az életükből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!