Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiaknál a maszturbálás egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknál a maszturbálás egy idő után elkerülhetetlen, Van ilyen kényszer a nőknél is?

Figyelt kérdés
Ha egy nő úgy dönt, hogy többet nem csinálja, és szex sincs, akkor kibírja? Vagy van olyan kényszer, mint a férfiaknál? fiatal nő legyen a példa.

2018. júl. 1. 01:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen van, ha nincs szex és hónapokig nem nyúltam magamhoz már érzem, hogy muszáj. De általában ezt nem szoktam megvárni.
2018. júl. 1. 01:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan vagyok, hogyha sokáig nem nyúlok magamhoz (5 nap az már nálam sok), akkor simán elmegyek alvás közben és arra kelek, hogy orgazmusom van.

Meg a női ciklusban vannak olyan napok, amikor a falat kaparom (mondjuk sok nőnél különbözik, hogy mikor van ez) és akkor egy kis túlzással, attól is elmegyek, hogy a metrón rázkódom.

2018. júl. 1. 02:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én gyakorlatilag akkor sem bírok magammal (szex nélkül), ha maszturbálok.
2018. júl. 1. 05:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

2 éve nem szexeltem, és kb 1 évig magamhoz sem nyúltam. nem az orgazmus hiányzik hanem maga a szex menete, a férfi.

1 év után volt egy pasi akivel irkáltam, őt nagyon kívántam, akkor már masztiztam. 26 nő

2018. júl. 1. 07:51
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

Igen egy idő után elviselhetetlen a hiány.

Volt olyan időszakom, hogy sokáig partner nélkül voltam és a maszti is már csak gépiesen ment. Hirtelen rám tört a mehetnék és egy közeli parkban késő este az ott táborozó hajléktalanok szeme láttára masztiztam egy padon. Na ennyire becsavarodhatunk...

2018. júl. 1. 08:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Ám ha valaki sokáig nem csinálja, előbb vagy utóbb teljesen lecsökken a libidó

De jellemzően csak kevesen tudják ezt huzamosabb ideig kiiktatni az életükből

2018. júl. 1. 09:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a termékeny napjaimon van rá kényszerem. Egyébként elvagyok szex nélkül.
2018. júl. 1. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nálunk nőknél is van ez. Én max pár napig bírom, de a maszti egyáltalán nem annyira kielégítő (főleg lelkileg), mint a szex. Az csak egy pillanatnyi étvágycsökkentő orgazmus.
2018. júl. 1. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!