Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szép lányoknál egy idő után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lányoknál egy idő után ez elkerülhetetlen? 21/F

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 2.5 éve vagyunk együtt és egy nagyon szép lány, kerek nagy feneke van és sportos alakja, mert sportol is.

És igazából a csávók többsége oda van érte. Ha például voltunk kint strandon, mindig volt aki nézte, lehetett érezni, hogy szinte minden sarkon van valaki, aki akarná őt. Amivel persze semmi bajom nem volt, nem igazán reagált rájuk semmit, én meg élveztem hogy ilyen jó nőm van hogy mások is ennyire akarják.

És nem csak strandon szinte bárhol másképp viselkednek vele egyből a fiúk mert azt látják benne amit. És persze nagyon sokan felajánlkoztak már nála, de mindre nemet mondott. És akkor gondolkoztam el, hogy mi van, ha egyszer olyan ajánlatot kap, aminek egyszer nem fog tudni ellenállni.

És most nemrég felhozta nekem, hogy mi lenne, ha egy hónapig nyitott kapcsolatban élnénk, aztán menne minden normál módon ahogy eddig, és szigorúan csak egy hónapig tartana. Azt mondta örülne, ha igent mondanék, a kalandjainkat és mindent megbeszélnénk egymással. De azt is mondta, megérti ha nem akarom és semmiképp sem erőltetni akarja, és nem kell aggódnom, ha nem akarom, nem fog szabályt szegni vagy itt hagyni, tényleg csak akkor akarja ha ez nekem is pozitívummal jár.

Még nem mondtam rá igent, viszont hajt a kíváncsiság, kíváncsi vagyok, hogy kinek fogja odaadni magát először. És olyan érzésem van, hogy azért hozta fel ezt, mert így a 2.5 év alatt már annyi ellenállhatatlan ajánlatot kaphatott, amitől már tényleg tele van feszültséggel és le akarja vezetni.

Szerintetek az ilyesmi elkerülhetetlen egy szép lánynál akinél mindig próbálkozik valaki? Én teljesen empatikus vagyok ehhez, szóval semmi rosszindulat nincs bennem e téren, én igyekszem megérteni, ha egy lány másra is vágyik.

2022. ápr. 29. 09:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Kamu, megint a széplányos szolidfiús nyomi írta ki. Nem unod?
2022. ápr. 29. 09:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az a szolidfiú XD szerintem mással keversz össze most
2022. ápr. 29. 09:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Az elkerülhetetlen, hogy ajánlatokat kapjon.

Az viszont, hogy ő hogyan él ezekkel az ajánlatokkal, már tőle/kapcsolatotoktól függ. :)

2022. ápr. 29. 09:12
 4/11 anonim ***** válasza:
73%

EZ elkerülhetetlen. Minden csajnál próbálkoznak ,ha van valakije akkor is. De az csak rajta múlik , hogy mit és hogyan csinálja.

Viszont, ha igaz amit írtál akkor ennek a kapcsolatnak vége. A nyitott kapcsolat semmi más ,mint hogy van valaki akivel összeakar jönni de nem biztos a dolgokban ezért a levegőben hagy téged is hátha nem tud összejönni a másik sráccal vagy valami miatt nem illenek össze. Sok ilyen volt az ismerősi körömben. Én elengedném ezt a lányt, ha dugni akar akkor dugjon de te ne csinálj magadból bohócot .

2022. ápr. 29. 09:17
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Ez a csaj elengedett. Ha jó lennél az ágyban,egy jó nő nem mond ilyet,csak téged akar🙂
2022. ápr. 29. 09:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egész jól megírt kamukérdés.
2022. ápr. 29. 09:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen a (szép) nők kapnak ajánlatokat, amik jó érzéssel tölthetik el. Mint ahogyan téged férfiként az, ahogy idegen nőkre mereszted a szemed. Ez egy ilyen műfaj, egy körforgás.
2022. ápr. 29. 09:44
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
Én lusta lettem volna ennyit írni egy kamu kérdés miatt .
2022. ápr. 29. 10:30
 9/11 A kérdező kommentje:
#7 fogadok el sem olvastad a kérdést
2022. ápr. 29. 10:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Nézd odáig teljesen egyetértek, hogy egy jó nő kap ajánlatokat. Én ezt szerencsére megtapasztaltam, nekem is volt pl 10/ 9 es barátnőm 5 évig.

Viszont, ha valaki kapcsolatban van, akkor ne akarjon félredugni! Ez aranyszabály...

Nálunk anno 4 év után félrelépett, aztán később, amikor kiderült, vissza akarta könyörögni magát.... nem ment. Nálam nem.

És tudod miért?? Mert én, annak ellenére, hogy a kapcsolat alatt több nőt megdughattam volna, mindvégig hűséges maradtam...

Ha nálatok más a játékszabály, akkor hajrá, de csúnya pofára esés lehet belőle.... csak szólok.

2022. ápr. 29. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!