Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a kiéhezett pasikat nem érdekli, ha egy szőrös pisiszagú punci kerül a szájuk elé? Nekiesnek rendesen?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 28. 21:17
12/23 anonim válasza:
Azért ez így hülye kérdés.
Mert a borotvált is lehet pisi szagú, ezért nem kell össze mosni a szőröst a büdössel.
Nem attól lesz pisis hogy szőrös vagy kopasz.
14/23 anonim válasza:
Először is, a szőrös nem egyenlő a pisiszagúval! Mint ahogy a kopasz sem a babaillatúval.
A pisi szag az azért van mert nem törölte meg rendesen
15/23 anonim válasza:
Szőrös nem gond, a büdös igen.
17/23 anonim válasza:
Mindegy, hogy szőrös, vagy csupi, vagy fazonra igazított. Legyen tiszta, és ápolt.
Akkor el fog menni, garantálom.
19/23 anonim válasza:
#4.-nek igaza van,pl. én is kimondottan szeretem az ilyet! F
20/23 anonim válasza:
Ez valóban sokmindentől függ.
Aki erre van ráálva, annak ez szuper is lehet.
Nemrég olvastam egy szexpartner keresőn, hogy egy férfi olyan nőket keresett, akik minimum 1 hete nem fürődtek, és nem mosakodtak alul sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!