Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire zavar ha a pasitok régebbi szexuális dolgait meséli el?
Két lehetőséget tudok elképzelni, amikor egy férfi erről beszél:
1. Jobb vagyok, mint a korábbi élményei - rendben, de ha így van, nen szükséges az orromra kötnie, nem hiszem, hogy közöm lenne a múltbéli élményeihez.
2. Nem vagyok olyan jó, mint a korábbi élményei: Ha nem vagyok jó, miért van velem? Ha javítani akar, miért kell másokkal összehasonlítani? Lehet úgyis elmondani, hogy válroztatni kell, hogy abba nem vonjuk bele a másikat. Ha meg bántásból meg számonkérésként mondja az nem zavaró, hanem tiszteletlen.
Ugyan úgy ahogy a nő se részletezze, úgy gondolom forditva is ugyan az a helyzet.
Volt egy csaj, akivel jóba voltam már régóta, és annyira ismertük egymást, hogy elkezdte nekem mesélni, hogy mi volt az egyik előző barátjával, meg akkor a következővel, hogy rájuknyitottak, meg ilyenek.
Hát erre abszolút nem voltam kiváncsi, és szép lassan le is ráztam a csajt.
Tehát nyomja el magában a párotok nemtől független? A múlt az múlt, az ia hozzátartozik, az is hozzájárult, hogy ő ma az aki.
Persze van aki nem bírja elviselni, hogy más is volt a kedvese életében, de hogy ennyi komplexusos ember van az azért durva.
Nincs ebben semmi. Volt olyan pasim akitől kifejezetten kérdezgettem ilyenekről.
Sőt volt hogy egymásnak meséltünk régebbi szexekről és úgy felizgultunk hogy ott a konyhában egymásnak estünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!