Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bérelhető dungeon, felszerelt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bérelhető dungeon, felszerelt bdsm szoba, ingatlan?

Figyelt kérdés

Lehet ilyet bérelni, van elérhetőségetek hozzá? Milyen jellegű a hely? Mennyibe kerül a bérlése? Hol található?

Előre is köszönöm, aki tud ilyet.

2022. ápr. 27. 11:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

Amúgy komolyabban elgondolkoztam rajta, hogy egy lakást be lehetne rendezni igényesen mindenféle szex játékokkal (punci dildo, anál dildo, szex hinta, BDSM kellékek, vibrátorok, sok fajta síkosítók, stb...) és hancúrozni vágyó pároknak kiadni pár órára vagy egész napokra. Természetesen minden játékot fertőtleníteni kéne használat után. A fürdőben lenne egy hatalmas 2 személyes kád, a hálószobában lenne egy hatalmas franciaágy mindenféle kiegészítőkkel (kikötözős szexhez).

Ha ez egy full extrás, baromi igényesen megcsinált hely lenne, akkor szerintetek lenne rá igény? Budapesten vagy valahol Pest megyében.

2022. máj. 13. 17:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A 6-os aki egyben 8-as nagy arccal mondta a tutit, de a privat levelre nem valaszolt amiben konkretumot kertem :)
2022. máj. 13. 17:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk például mert nem a fizetett főállásom a gyk, és nem ezen ülök egész nap. De még ezért is én kérek elnézést.

Tudod mit? Most már nem is mondok konkrétumot, persze csak azért, mert nagy az arcom.

2022. máj. 13. 17:50
 14/15 anonim ***** válasza:
74%
11-es: nagyon is lenne rá igény, főleg ha közel lenne nem külvárosi részen
2022. máj. 30. 14:55
 15/15 Med_fet_ati ***** válasza:
87%
Nekem megüresedett egy lakásom most vidéken, ahol lehetne ilyesmit csinálni, ha valakit komolyan érdekel, írjon :)
júl. 3. 11:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!