Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a saját kielégülésére megy vagy nem?
Nagyon sokszor kér meg,h elegítsem ki a srácot. Mikor vele vagyok szinte csak a testi kontaktusok mennek, mint téma.
Én mindig bele megyek szinte nyafogasok árán,h én nem akarom nem szeretem fáj az egész. De vegül engedek neki.
Én nagyon ritkán vagyok felizgulva mikor vele vagyok(persza ha nincs ott, akkor többször, de a gondolatátol,h vele vagyok). Viszont akkor ő nem elegít ki,mondván h ő béna. Ha szeretné akkor izgat, de ha en akarom akkor nem. Arra fogja h ő nem tud kielégíteni, mert fáj nekem. Igaz! De attól még egyre gyakrabban mondom h ügyesebb de vhogy nem akarja.
Miért?
Próbléma ha egy kapcsolat csak a szeretkezésről szól?
1 éve vagyunk eggyütt.
Erre a kapcsolatra pont egy évvel többet pazaroltál, mint amennyit érdemes lett volna. Durván ki vagy használva, és - már meg ne haragudj - nem voltál túl okos, hogy erre magadtól nem jöttél rá. De mindegy, erre van a gyakori.
Nem is értem, egy férfinak hogy bírja elviselni az egója, hogy nem elégíti ki a nőt, de legalább nem próbálja meg, hanem azzal rázza le, hogy neki úgysem sikerülne. Sőt, egyáltalán hogy tudsz rá férfiként tekinteni?
Az #1-es tökéletesen megmondta. A fickó csak kihasznál lecsapoltatni a szaftját, de sz.rik arra neked mi a jó.
Igen, egy kapcsolat csak a szexről szól HA szexkapcsolatról van szó. "Normál" kapcsolatban mást is csinálnak az emberek amikor együtt vannak és nem csak akkor találkoznak amikor az egyik fél kanos.
Lófaşzt nem értek ebből. Megfogalmazás elégtelen. Ülj le. 😃
Hallod, lehet ő is béna, de te is, mert magadnak sem tudod, mi a jó. Először azt kéne felfedezni, aztán rávezetni őt.
Ha ez a Férfi arra se képes hogy téged kielégítsen akkor hagyd ott.
Nő vagy, vannak szükségleteid, ha ezt a férfi nem érti meg akkor nincs mit tenni.
Ez édes kevés.
Egy kapcsolat fontos eleme a szex. Ha ez nem jó, akkor hiába kedves, jóképű, aranyos a pasi. Mert előbb utóbb megromlik ez a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!